Info & boekingen
Spreker Brain Balance in het onderwijs - Charlotte Labee Copyright foto: Raoul Hollants
Exclusief bij
Quality Bookings

Brain Balance in het onderwijs Charlotte Labee

Brain Balance in het onderwijs als spreker boeken

Stakende leraren en torenhoge burn-outcijfers verraden de afgelopen jaren een pijnlijke waarheid in de onderwijssector: de werkdruk is er veel te hoog. Het is dan ook essentieel dat leerkrachten zich hiertegen wapenen, zegt Charlotte Labee. In haar lezing Brain Balance in het onderwijs legt de veelgevraagde spreker uit waarom de sleutel tot de oplossing ligt in de hersenen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Brain Balance in het onderwijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

In onze huidige westerse maatschappij is er bij veel mensen sprake van een disbalans in het brein. En dat is precies wat je als docent kwetsbaar maakt voor de grote stress en verantwoordelijkheid die het leraarschap met zich meebrengt. Als gerenommeerd Brain Balance expert en ervaringsdeskundige op het gebied van stress en mindset onthult Charlotte hoe je deze balans zelf kunt herstellen.

Burn-outklachten in het onderwijs

Hoewel de burn-outcijfers onder Nederlandse werknemers in alle sectoren verontrustend zijn, geldt dat in het bijzonder voor die in het onderwijs. Uit onderzoek blijkt dat het onderwijsveld het hoogste burn-outpercentage kent van alle arbeidsmarktsectoren. Maar liefst 1 op de 5 medewerkers ervaart burn-outklachten als gevolg van teveel werkdruk en verantwoordelijkheid.

Hoewel deze klachten in de praktijk niet altijd tot tijdelijke of permanente uitval leiden, zijn de fysieke en mentale gevolgen zorgwekkend. Van chronische zenuwschade tot terugkerende paniekaanvallen en van een verminderde weerstand tot complete emotionele uitputting: de negatieve gevolgen van een burn-out laten zich voelen in alle facetten van het leven.

Hervind je werkplezier in 60 dagen

In haar lezing over Brain Balance in het onderwijs vertelt Charlotte op intrigerende wijze waarom een disbalans in de hersenen ons als mens vatbaar maakt voor burn-outklachten. Maar belangrijker nog: ze reikt ook een concrete oplossing aan in de vorm van een helder 6-stappenplan om binnen 60 dagen in balans te komen en werkplezier in het onderwijs te hervinden.

Want, zo stelt de ervaren spreker een retorische vraag: hoe kun jij leerlingen een gezonde en gebalanceerde ontwikkeling bieden als je zelf niet in balans bent? In de vorm van de door haarzelf ontwikkelde Golden Growth methode biedt Charlotte haar publiek alle benodigde handvatten om voor de klas het voorbeeld te zijn waar je van droomde toen je koos voor een baan in het onderwijs.

Lezing over Brain Balance in het onderwijs boeken

Charlotte inhuren voor een lezing over Brain Balance in het onderwijs is een garantie voor een onderhoudende presentatie boordevol bruikbare informatie. Met een schat een kennis en ervaring op het gebied van neurowetenschappen en voedingsleer weet deze geboren spreker haar publiek eindeloos te boeien met fascinerende inzichten en praktische tips.

Meer weten over de voorwaarden voor een lezing over Brain Balance in het onderwijs? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om Brain Balance expert en spreker Charlotte Labee direct te boeken.

Meer informatie & boekingen

Brain Balance in het onderwijs inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Brain Balance in het onderwijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers