Info & boekingen
Spreker Brain Balance in de landbouw - Charlotte Labee Copyright foto: Raoul Hollants
Exclusief bij
Quality Bookings

Brain Balance in de landbouw Charlotte Labee

Brain Balance in de landbouw als spreker boeken

Landbouw is wereldwijd verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de menselijke voedselvoorziening. Door groeiende bevolkingsaantallen neemt de vraag naar voedsel nog altijd toe, maar dat geldt in het bijzonder voor de vraag naar specifieke voedingssoorten. Met name de categorie brainfood is populair en belooft de komende jaren alleen maar verder te groeien, voorspelt Charlotte Labee.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Brain Balance in de landbouw
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Charlotte is naast voedings- en hersenexpert bekend ondernemer, auteur en spreker en geeft aan grote organisaties in de landbouwsector de lezing Brain Balance in de landbouw. In haar presentatie schetst ze een intrigerend beeld van de ontwikkelingen in een consumentenmarkt die steeds kritischer eisen gaat stellen aan voeding en de gebruikte landbouwmethoden. Misschien wel terecht, zo stelt ze. Want weet jij eigenlijk hoe belangrijk voeding is voor je brein?

De invloed van landbouwmethoden op voedingswaarde

Typische brainfoods kennen we allemaal, zoals het aloude studentenhaver dat het concentratievermogen zou bevorderen tijdens het leren voor zware examens. Maar tegenwoordig zien experts brainfood in een steeds bredere context, zo vertelt Charlotte. Het gaat dan namelijk om alle voedingsmiddelen die je brein helpen om in algemene zin goed te functioneren.

Niet alleen het voedingsmiddel zelf, maar ook de manier van verbouwing heeft een grote invloed op het effect ervan op het brein. Onder invloed van factoren zoals klimaatverandering, bodemverarming, teeltprincipes, pesticidengebruik en technologische innovaties kan voeding een waardevolle bouwstof of juist een belasting vormen voor de hersenen.

Brain Balance begint met brainfoods

In haar lezing Brain Balance in de landbouw legt Charlotte uit waarom de juiste voeding voor het brein nog belangrijker is dan voor het lichaam. Aan de hand van unieke voorbeelden licht ze toe hoe voeding door de manier van verbouwen toxisch kan zijn voor de hersenen. Het gevolg: een disbalans in het brein waardoor bepaalde hersenfuncties op den duur niet meer goed kunnen functioneren.

In een aansprekende presentatie betoogt de Brain Balance expert welke voeding voor stress zorgt en welke je als consument beter kunt mijden. Aan de hand van haar zelf ontwikkelde Golden Growth model reikt ze de toehoorders 6 stappen aan om de balans in hun brein in slechts 60 dagen te herstellen.

Lezing over Brain Balance in de landbouw boeken

De lezing Brain Balance in de landbouw is waardevol voor landbouworganisaties die inzien dat er in het consumentenbewustzijn en daaruit voortvloeiend de voedingsmiddelensector een duidelijke verschuiving gaande is. In de toekomst gaat brainfood een steeds grotere rol spelen in de samenleving en in landen als Japan zijn zelfs complete voedingsafdelingen speciaal ingericht voor betere hersenfuncties.

Als cruciale spil in de voedselvoorziening ligt er voor de landbouw een belangrijke taak weggelegd. Op onderhoudende wijze demonstreert spreker Charlotte Labee voor welke beslissingen de sector staat en hoe je als moderne landbouworganisatie kunt inspelen op een veranderende toekomst. Meer weten over de lezing Brain Balance in de landbouw of direct boeken? Neem direct contact op voor meer informatie over de voorwaarden.

Meer informatie & boekingen

Brain Balance in de landbouw inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Brain Balance in de landbouw
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers