Info & boekingen
Spreker Brain Balance in de gezondheidszorg - Charlotte Labee Copyright foto: Raoul Hollants
Exclusief bij
Quality Bookings

Brain Balance in de gezondheidszorg Charlotte Labee

Brain Balance in de gezondheidszorg als spreker boeken

Werken in de gezondheidszorg brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De gevolgen van een eventuele fout zijn groot, de werktijden zijn onregelmatig en de werkdruk ligt hoog. In dat kader is het geen verrassing dat steeds meer zorgpersoneel door burn-outklachten uitvalt en de personeelstekorten in de sector alsmaar verder oplopen.

Volgens Brain Balance expert Charlotte Labee ligt het probleem echter dieper dan aanwijsbare factoren als stress en werkdruk alleen. Een veelvoorkomende disbalans in de hersenen zorgt namelijk dat zorgpersoneel – net als werknemers in elke andere sector – extra vatbaar is voor dit soort stressoren.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Brain Balance in de gezondheidszorg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

In haar lezing Brain Balance in de gezondheidszorg vertelt Charlotte hoe je als zorgprofessional een optimale breinbalans kunt hervinden. Dit maakt je beter bestendig tegen zware en veranderlijke werkomstandigheden en zorgt bovendien voor een gezonder en gelukkiger leven.

Voorkom een burn-out in 6 stappen

Charlotte is specialist op het gebied van neurowetenschappen en voedingsleer en ervaringsdeskundige op het gebied van stress, mindset en burn-out. En laat dat laatste fenomeen nu net aan een zorgwekkende maatschappelijke opmars bezig zijn. Maar liefst 1 op de 6 werkende mensen krijgt te maken met een vorm van burn-out en in de gezondheidszorg is het risico nog eens extra hoog.

Wisselende diensten, een veranderlijke slaapcyclus en persoonlijke band met patiënten zorgen voor een bijna onmenselijke druk die vroeg of laat tot mentale en fysieke problemen leidt. In haar lezing Brain Balance in de gezondheidszorg helpt Charlotte haar publiek om de symptomen van een burn-out vroegtijdig te herkennen en bestrijden. De sleutel daartoe ligt in de hersenen.

In onze westerse samenleving kampen veel mensen namelijk met een disbalans tussen het rationele en onderbewuste brein. In een sector als de zorg vergroot dit de kans op een burn-out aanzienlijk, zo legt Charlotte in haar lezing uit. Aan de hand van het door haarzelf ontwikkelde Golden Growth model zet ze op inspirerende wijze uiteen hoe de zorgmedewerker in 6 stappen weer in balans kan komen en de ooit zo vurige passie in de zorg kan hervinden.

Lezing over Brain Balance in de gezondheidszorg boeken

De lezing Brain Balance in de gezondheidszorg staat garant voor een boeiende bijeenkomst die aan het denken zet en stimuleert. Als bedreven spreker neemt Charlotte haar publiek mee in een fascinerend betoog dat een antwoord biedt op een prangende en actuele vraag:  hoe zorg je als je in de zorg werkt niet alleen voor anderen, maar ook voor jezelf?

Het inhuren van deze spreker is een aanrader voor elke zorgorganisatie die zich wil laten inspireren op het gebied van actuele thema’s als werkdruk, personeelstekorten en burn-outklachten. Meer informatie over de lezing Brain Balance in de gezondheidszorg? Neem vrijblijvend contact op voor de voorwaarden of om de veelgevraagde spreker Charlotte Labee direct te boeken.

Meer informatie & boekingen

Brain Balance in de gezondheidszorg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Brain Balance in de gezondheidszorg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers