Info & boekingen
Spreker Brain Balance in de bouw - Charlotte Labee Copyright foto: Raoul Hollants
Exclusief bij
Quality Bookings

Brain Balance in de bouw Charlotte Labee

Brain Balance in de bouw als spreker boeken

De bouw is een sector die wordt gedomineerd door technologie en deadlines. Maar hoe goed zijn onze hersenen daar eigenlijk op berekend? In haar lezing Brain Balance in de bouw bespreekt Charlotte Labee de disbalans in onze hersenen die ten grondslag ligt aan de toenemende werkdruk en burn-outpercentages in de bouw.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Brain Balance in de bouw
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Charlotte is expert op het gebied van neurowetenschappen en voedingsleer en geniet bekendheid als auteur, ondernemer en spreker. Als ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out en stressgerelateerde gezondheidsproblemen, heeft ze het unieke Golden Growth model ontwikkeld om beter in balans te raken en de hoge eisen in sectoren zoals de bouw het hoofd te kunnen bieden.

Bouw stelt hoge eisen aan werknemer

Hoewel onderzoeksbureaus melding maken van toenemende werkdruk en uitvalpercentages in nagenoeg elke sector, is de bouw een branche die van oudsher bekend staat als extra belastend voor de werknemer. Niet alleen in lichamelijk opzicht vanwege het fysiek zware werk dat de norm is, maar nu meer dan ooit ook in mentaal opzicht vanwege strakke deadlines en nieuwe technologieën.

Ons miljoenenjaren oude brein is niet bestand tegen dit soort snelle veranderingen en heeft moeite om onder invloed van al deze prikkels stressvrij te blijven. In een bouwsector waar vanuit veiligheidsoverwegingen een enorme focus wordt gevraagd en waar complexe projecten en grote bedragen gebruikelijk zijn, wordt het brein van steeds meer werknemers overbelast.

Van dieptepunt naar droom in 60 dagen

Het resultaat van bovengenoemde ontwikkelingen laat zich niet moeilijk raden: dit begint met vermoeidheids- of gezondheidsklachten en eindigt uiteindelijk met een burn-out. In haar lezing Brain Balance in de bouw legt Charlotte als Brain Balance expert op begrijpelijke wijze uit hoe een disbalans tussen ons rationele en onderbewuste brein ontstaat en hoe we deze kunnen herstellen.

Op onderhoudende wijze beschrijft de ervaren spreker wat ons vatbaar maakt voor werkdruk en hoe we onze stressbestendigheid op simpele wijze kunnen vergroten. Overtuigend toont zij aan hoe elke medewerker in de bouw – van de werkvloer tot het management – al in 60 dagen zijn breinbalans kan herstellen, werkplezier kan terugvinden en dromen in het leven kan najagen.

Lezing over Brain Balance in de bouw boeken

Het inhuren van Charlotte voor een lezing over Brain Balance in de bouw is een uitstekend idee voor elke bouworganisatie die effectief wil inspelen op actuele thema’s als werkdruk, stressmanagement en technologische verandering. Met een onderhoudende spreekstijl en concreet stappenplan weet deze bedreven spreker de zaal van begin tot eind te boeien en aan te zetten tot actie.

Ben jij benieuwd naar de voorwaarden om deze Brain Balance expert te boeken voor jouw bouwcongres of seminar? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de presentatie Brain Balance in de bouw. In overleg is een maatwerk presentatie mogelijk.

Meer informatie & boekingen

Brain Balance in de bouw inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Brain Balance in de bouw
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers