Info & boekingen
Spreker Brain Balance in business - Charlotte Labee Copyright foto: Raoul Hollants
Exclusief bij
Quality Bookings

Brain Balance in business Charlotte Labee

Brain Balance in business als spreker boeken

Als ondernemer ligt het gevaar van de ratrace altijd op de loer. 80-urige werkweken en een stroom aan deadlines zijn eerder regel dan uitzondering en een constante focus is vereist om de onderneming te laten groeien.

Toch blijkt dit presteren op het scherpst van de snede voor de meeste ondernemers op termijn nauwelijks vol te houden. Een belangrijke oorzaak: een veelvoorkomende disbalans in de hersenen die mensen vatbaar maakt voor stress en werkdruk, zegt Charlotte Labee.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Brain Balance in business
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

In haar lezing Brain Balance in business toont de bekende spreker en Brain Balance expert op overtuigende wijze aan hoe ons westerse leefpatroon leidt tot een verstoorde balans tussen het rationele en onderbewuste brein. Dit kan uitmonden in een scenario dat elke ondernemer vreest: een burn-out met alle persoonlijke én zakelijke gevolgen van dien.

Je bedrijf is een spiegel van jouzelf

Het geschetste scenario van een burn-out als ondernemer is zeker niet irreëel, zo blijkt uit de cijfers. 1 op de 6 werkende mensen krijgt te maken met burn-outklachten en ondernemers lopen extra risico. Niet zo vreemd als je bedenkt dat de gemiddelde ondernemer in zijn bedrijf manusje-van-alles is en onder meer marketing, uitvoering, strategie en administratie voor zijn rekening neemt.

Als ambitieus ondernemer loop je tegen vele processen aan, van het oprichten van je bedrijf tot het aansturen van 500 fte’s. De onderneming fungeert hierbij als een spiegel voor jezelf. Hoe flexibel ga jij om met tegenslagen? Hoe bewerkelijk is stress op de werkvloer? En hoe beïnvloedt stress alle geledingen in jouw bedrijf en het uiteindelijke winstresultaat?

Stappenplan voor structurele levensverandering

In haar lezing Brain Balance in business laat Charlotte zien hoe je met de juiste aanstuurprocessen vanuit je brein een gelukkiger leven kunt koppelen aan een hoger winstresultaat. Op verrassende wijze demonstreert ze hoe balans op de werkvloer alleen mogelijk is als een gevolg van balans in je brein. Dan pas kun je als ondernemer de juiste flow bereiken en je doelen succesvol najagen.

Op basis van de door haarzelf ontwikkelde Golden Growth methode hanteert Charlotte een effectief stappenplan om de balans in je ondernemersleven te hervinden. Als Brain Balance expert en specialist in voeding en neurowetenschappen, reikt deze bevlogen spreker gepassioneerde ondernemers alle tools aan die nodig zijn om een positieve levensverandering te realiseren.

Lezing over Brain Balance in business boeken

De lezing Brain Balance in business is geschikt voor elke ondernemer die het maximale uit het leven wil halen en die het gevoel heeft dat zijn of haar potentieel nog niet ten volle wordt benut. Charlotte legt uit hoe je door ogenschijnlijk simpele veranderingen in leefstijl een betere scherpte en prestaties kunt bereiken. Dit begint allemaal in je brein.

Wil jij de presentatie Brain Balance in business boeken voor jouw ondernemerscongres of wil je meer informatie over de voorwaarden? Twijfel dan niet en vraag naar de mogelijkheden om de populaire spreker Charlotte Labee in te huren voor een lezing op maat.

Meer informatie & boekingen

Brain Balance in business inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Brain Balance in business
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers