Braamhaar & Schildkamp

Internationaal topscheidsrechter Eric Braamhaar en ondernemer Benno Schildkamp bespreken tijdens unieke, amusante lezingen de overeenkomst tussen voetbal en het zakenleven.

Voetballend ondernemen
Samen vormen ze een opmerkelijk duo. Eric Braamhaar is een gevierd scheidsrechter betaald voetbal, werkzaam voor de scheidsrechtersopleidingen bij de KNVB. Daarnaast verzorgt hij trainingen en lezingen voor het bedrijfsleven. Benno Schildkamp, directeur van Food Connect, is de auteur van het boek Voetballend Ondernemen, waarin hij zijn eigen managementfilosofie ontvouwt. Hij legt zijn SaS-model (Stadion als Spiegel) overal in het land uit, tijdens congressen, voor businessclubs en bedrijven.

Speels
Braamhaar & Schildkamp laten op speelse, humoristische wijze zien hoe je op een voetballende manier kunt omgaan met klanten en collega’s. Hoe je gezamenlijk het doel kunt bereiken, zodat je voortaan fluitend naar je werk gaat. In een informele presentatie boordevol anekdotes passeren onderwerpen als teambuilding, leiderschap en klantgerichtheid, motiveren en communiceren de revue. Dit bijzondere duo geeft daarmee niet alleen kijkje achter de schermen van het topvoetbal maar ook een kijkje in de keuken van het bedrijfsleven.

Wilt u Braamhaar & Schildkamp boeken als gastsprekers of debatleiders? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Biografie

Braamhaar & Schildkamp spreekt graag over:

Braamhaar & Schildkamp boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Braamhaar & Schildkamp. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21