Info & boekingen
Spreker Body Language in finance - Denise Dechamps
Exclusief bij
Quality Bookings

Body Language in finance Denise Dechamps

Body Language in finance als spreker boeken

In de financiële sector wordt succes uitgedrukt in cijfers. Maar aan de basis van deze cijfers ligt lichaamstaal – de factor die maar liefst 80% van onze menselijke beslissingen bepaalt. Non-verbale communicatie is dan ook doorslaggevend op het gebied van sales, onderhandelingen, recruitment, leiderschap en tal van andere vlakken die de financiële sector vormen.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Body Language in finance
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

In haar lezing Body Language in finance weet lichaamstaalexpert en psycholoog Denise Dechamps haar publiek te boeien met een inspirerende zienswijze op de cruciale rol van lichaamstaal in finance. Want daar waar innovatieve rekenmodellen en automatisering interessante voordelen opleveren, zijn het nog altijd menselijke overtuigingskracht en verbinding die de écht grote deals beslissen.

Bewustwording van lichaamstaal voor betere communicatie

De gunfactor en het vermogen om een klik te creëren, zijn in de financiële sector nodig om het best denkbare resultaat te bereiken. Jouw lichaamstaal tijdens een eerste ontmoeting bepaalt namelijk in grote mate hoe sympathiek, zelfverzekerd, motiverend en competent anderen jou vinden. Deze eerste indruk blijkt bovendien vrij hardnekkig.

Het kennen en beheersen van je eigen lichaamstaal is dan ook essentieel om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. Of het nu is om beter te communiceren in crisissituaties, het maximale uit onderhandelingen te halen of om je team effectiever aan te sturen. In de lezing Body Language in finance leer je alles wat nodig is om de kracht van lichaamstaal in jouw voordeel te benutten.

Denise Dechamps inhuren voor een lezing in de finance

In de financiële sector is niet alleen je eigen non-verbale communicatie, maar ook die van anderen interessant. In situaties waar grote financiële belangen op het spel staan, kun je immers niet alleen vertrouwen op cijfers. Al tijdens een half uur durend gesprek krijg je van je gesprekspartner gemiddeld 800 non-verbale signalen.

Deze lichaamstaal geeft je informatie over oprechte emoties, intenties en karaktertrekken. Wist je bijvoorbeeld dat er 27 universele gezichtsuitdrukkingen zijn vastgesteld die te koppelen zijn aan 7 emoties? Een gedegen kennis van non-verbale communicatie helpt je om andermans drijfveren en behoeften te herkennen en zo meer grip te krijgen op een situatie.

Lezing over Body Language in finance boeken

Denise geniet bekendheid als oprichter van gedragsinstituut de Body Language Academy en is lichaamstaalcoach van uiteenlopende bekende politici, BN’ers en ondernemers. Ook helpt ze organisaties in de financiële sector om meer rendement uit medewerkers te halen door hun people skills te vergroten.

De inspirerende lezing Body Language in finance is bij uitstek bedoeld voor financiële organisaties die hun congres of andersoortige evenement een waardevolle impuls willen geven. Haar presentatie is een aangename mix van de laatste inzichten uit de psychologie en neurologie, vertaald naar praktische aanbevelingen en tips in herkenbare praktijksituaties.

Meer weten over Body Language in finance? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of om de populaire keynote spreker Denise Dechamps direct te boeken.

Meer informatie & boekingen

Body Language in finance inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Body Language in finance
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers