Info & boekingen
Spreker Body Language in de retail - Denise Dechamps
Exclusief bij
Quality Bookings

Body Language in de retail Denise Dechamps

Body Language in de retail als spreker boeken

In weinig sectoren is lichaamstaal zó doorslaggevend als in de retail. Maar liefst 80% van onze beslissingen nemen we gevoelsmatig op basis van de lichaamstaal van anderen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de aankoopbeslissingen van klanten in jouw winkel, maar ook voor het leiderschap dat jij uitstraalt bij het aansturen van je retailmedewerkers.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Body Language in de retail
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

In haar lezing Body Language in de retail neemt psycholoog en lichaamstaalexpert Denise Dechamps je mee in de boeiende wereld van non-verbale communicatie. Je leert met andere ogen te kijken naar de gesprekken die je dagelijks voert en ontdekt hoe vaardigheden als overtuigingskracht, de gunfactor en het creëren van een klik jouw retailsuccessen naar een hoger niveau kunnen brengen.

Aankoopbeslissingen gebaseerd op lichaamstaal

Hoewel de retail bij uitstek een sector is waarin lichaamstaal doorslaggevend is, blijkt het in de praktijk vaak een ondergeschoven kindje. De focus ligt doorgaans op verdienmodellen, salesscripts en verkoopkanalen, terwijl hoe je iets zegt bepalender is dan wat je zegt of waar je het zegt. In menselijke communicatie schuilt jouw onderscheidend vermogen als retailer.

Dat is belangrijk om te beseffen, want in de retail verkoop je in eerste instantie de belofte op een dienst of product. De effectiviteit ervan kun je pas bewijzen als het is verkocht en de klant het zelf gaat ervaren. Non-verbale communicatie is het geheime wapen dat jou helpt om aanzienlijk meer te verkopen, simpelweg door het toepassen van een aantal praktische inzichten en tips.

Denise Dechamps inhuren voor een lezing in de retail

Niet alleen bij sales en onderhandelingen speelt lichaamstaal een belangrijke rol. Ook op het gebied van leiderschap is het belangrijk om anderen de juiste non-verbale signalen te geven. Zo weet je jouw team van retailmedewerkers effectiever te motiveren en creëer je meer commitment en betere verkoopresultaten.

Minstens zo belangrijk als het beheersen van je eigen lichaamstaal, is het lezen van die van anderen. In de recruitment en HR is het bijvoorbeeld essentieel om ware drijfveren, emoties en karaktereigenschappen in mensen te herkennen tijdens sollicitatie- en mediationgesprekken. Zo verklein je de kans op mishires en krijg je meer grip op de situatie en de uitkomst.

Lezing over Body Language in de retail boeken

De lezing Body Language in de retail is van onschatbare waarde voor retailorganisaties die beseffen dat hun succes staat of valt met de people skills van hun medewerkers. Het is namelijk de menselijke factor die het verschil maakt in tijden van hevige concurrentie. Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde inzichten en direct toepasbare adviezen ontdek je in deze onderhoudende presentatie hoe je jouw retailonderneming een unieke voorsprong kunt geven op de concurrentie.

Denise is dé lichaamstaalexpert van Nederland en helpt naast grote retailers ook bekende ondernemers, BN’ers en politici om met non-verbale communicatie hun succes te vergroten. Meer weten over Body Language in de retail? Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden om de veelgevraagde keynote spreker Denise Dechamps direct te boeken.

Meer informatie & boekingen

Body Language in de retail inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Body Language in de retail
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers