Info & boekingen
Spreker Body Language in business - Denise Dechamps

Body Language in business Denise Dechamps

Body Language in business als spreker boeken

80% van onze beslissingen nemen we op gevoel, grotendeels gebaseerd op non-verbale communicatie. Dat doen we ook op de werkvloer, waar we ons gek genoeg vooral voorbereiden op de verbale kant van een gesprek. In een concurrerende wereld als die van vandaag is hoe je iets zegt echter minstens zo belangrijk als wat je precies zegt.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Body Language in business
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

In haar lezing Body Language in business verklaart psycholoog en lichaamstaalexpert Denise Dechamps op fascinerende wijze waarom lichaamstaal het meest impactvolle deel is van onze communicatie op de werkvloer. Of je nu ondernemer bent of werknemer; het gevoel dat je anderen geeft met je non-verbale signalen is bepalend voor je succes.

Lichaamstaal als doorslaggevende factor in business

Overtuigingskracht, gunfactor en het creëren van een klik. Het zijn de drie belangrijkste vaardigheden die mensen willen leren op het gebied van lichaamstaal op het werk. Dat is niet zo vreemd, want uit onderzoek blijkt dat we elkaar binnen enkele seconden na een eerste ontmoeting karaktereigenschappen toeschrijven, nog voordat er iets is gezegd.

De uitstraling van sollicitanten heeft bijvoorbeeld meer invloed op potentiële werkgevers dan de feiten op hun cv. Jouw lichaamstaal bepaalt hoe zelfverzekerd, aardig en competent anderen jou vinden. En die eerste indruk blijkt vrij hardnekkig. Het verbeteren van je eigen lichaamstaal is dan ook een essentiële investering in de professionele toekomst van jezelf of je medewerkers.

Denise Dechamps inhuren voor een lezing in het bedrijfsleven

Bij lichaamstaal draait het echter niet alleen om die van jezelf, maar ook om die van anderen. Het lezen van andermans non-verbale signalen geeft je een belangrijk voordeel tijdens een half uurtje koffie drinken met een potentiële klant. Die toont in deze tijd onbewust zo’n 800 non-verbale signalen met informatie over oprechte emoties, intenties en karaktertrekken.

Kennis van andermans lichaamstaal geeft je dus een uniek inzicht in de belevingswereld en behoeften van je gesprekspartner. In de lezing Body Language in business leer je hoe je hiermee je voordeel kunt doen tijdens bijvoorbeeld sales en onderhandelingen. Waar zit de interesse of de weerstand? En hoe krijg je meer controle over de situatie en de uitkomst?

Lezing over Body Language in business boeken

Denise staat bekend als dé lichaamstaalexpert van Nederland en is oprichter van gedragsinstituut de Body Language Academy. Al jarenlang is ze als lichaamstaalcoach het geheime wapen van politici, BN’ers en succesvolle ondernemers. Zeer populair zijn ook haar lezingen voor bedrijven, waarin ze haar vakgeheimen deelt en koppelt aan een mix van intrigerende wetenschappelijke inzichten en direct toepasbare tips.

De lezing Body Language in business is bij uitstek geschikt voor bedrijven of organisaties die willen investeren in de people skills van hun medewerkers. Want of het nu gaat om mediation, netwerken of een advies-, recruitment- of salesgesprek; lichaamstaal beïnvloedt sterk de uitkomst aan beide kanten van de tafel.

Meer weten over de mogelijkheden voor een lezing over Body Language in business? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om keynote spreker Denise Dechamps direct te boeken.

Meer informatie & boekingen

Body Language in business inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Body Language in business
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers