Blockchain voor ondernemers

Is de Blockchain echt een niet te missen kans voor het bedrijfsleven? Is de Bitcoin het nieuwe goud? Is Ethereum de nieuwe vorm van olie? Heeft het zin te investeren in deze technologie en wat zijn de vooruitzichten? Hoe kan de Blockchain bijdragen aan kostenbesparingen door middel van een grotere efficiency?

Het zijn vragen die menig ondernemer zichzelf stelt. De trendwatchers van Quality Bookings scheppen duidelijkheid en maken de uiterst complexe informatie over de Blockchain en Bitcoin inzichtelijk voor hun publiek. Als geen ander zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom deze revolutionaire trend en de mogelijkheden die deze ondernemers biedt.

Onze sprekers plaatsen de trend graag voor u in het juiste perspectief en trekken daarbij de vergelijking met bestaande systemen. Uitgebreid bespreken zij de kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie voor ondernemers. Ook investeren in cryptocurrencies komt tijdens de lezing uitgebreid aan bod. Onze trendwatchers vertellen u alles over de massa die steeds meer interesse krijgt in dit toch wat mysterieuze ecosysteem.

Wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens veel ondernemers de hele financiële wereld op zijn kop gaat zetten? De trendwatchers van Quality Bookings delen graag de laatste ontwikkelingen rondom deze veelbelovende technologie. Die alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde systemen en die in ruil kostenbesparing en efficiëntie belooft. Maar ook een technologie die als investering uiterst riskant kan zijn. Denk hierbij alleen al aan multi-level marketingsystemen, ICO’s en witwaspraktijken.

De vooraanstaande trendwatchers van Quality Bookings brengen de keynote “Blockchain voor ondernemers” naar professionele organisaties en businessclubs door het hele land. Hun ervaring in training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport zorgt voor een eindeloos boeiende lezing die het publiek van de eerste tot de laatste seconde in zijn greep houdt.

Een lezing die bovendien tal van persoonlijke anekdotes bevat en die u meeneemt naar de unieke wereld van de Miners, de Nodes en het fenomeen Satoshi Nakamoto. Natuurlijk heeft u de gelegenheid na afloop een praatje met onze sprekers te maken en uw ondernemersvragen aan ze voor te leggen.

Na deze lezing heeft u een helder beeld van de Blockchain en de belangrijke rol die deze technologie voor u, uw onderneming en andere ondernemers gaat spelen.

Blockchain voor ondernemers spreekt graag over:

Blockchain voor ondernemers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Blockchain voor ondernemers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21