Blockchain voor ondernemers

Trendwatchers Raymond ter Horst en Etienne van ‘t Kruys brengen de uiterst complexe informatie over de Blockchain en Bitcoin in eenvoudige taal over aan hun publiek. Het duo is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze revolutionaire trend en de mogelijkheden die dit voor ondernemers biedt.

Is de Blockchain echt de niet te missen kans voor het bedrijfsleven? Is de Bitcoin het nieuwe goud? Is Ethereum de nieuwe vorm van olie? Heeft het zin te investeren in deze technologie en wat zijn de vooruitzichten? Hoe kan de Blockchain bijdragen aan kostenbesparingen door middel van een grotere efficiency?  Raymond en Etienne plaatsen deze trend graag voor u in de juiste perspectieven. De heren zijn scherp in hun analyses en zetten hun zaal aan het denken over de bestaande systemen. Kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie in diverse sectoren zijn hun specialisme. Ook de mogelijkheden die het investeren in cryptocurrencies biedt voor investeerders zijn voor de sprekers bekend terrein.  De sprekers vertellen u meer over de massa die steeds meer interesse krijgt in dit wat mysterieuze ecosysteem.

Dus wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens sommigen de hele bestaande financiële wereld op de kop gaat zetten? Raymond en Etienne komen graag om u te informeren over de laatste ontwikkelingen over deze trend die al wel internet 2.0 genoemd wordt. Een technologie die alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde systemen. Een technologie die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken. Maar ook een technologie die als investering zeer riskant kan zijn. Denk hierbij aan multi-level marketingsystemen en ICO’s en witwaspraktijken.

Raymond en Etienne brengen de keynote “Blockchain voor ondernemers” naar professionele organisaties en businessclubs door heel het land. De ervaring die zij hebben in training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport zorgen ervoor dat u van het begin tot het eind geboeid zult zijn. De duo-presentatie maakt het extra dynamisch.

Met deze interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes nemen zij u in begrijpelijke taal mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en vanzelfsprekend Satoshi Nakamoto. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met ze te maken.

Na deze lezing bent u in staat een goed gefundeerde mening te vormen over de Blockchain en wat voor rol deze technologie voor u, uw onderneming en ondernemers kan, mag en gaat betekenen.

Blockchain voor ondernemers spreekt graag over:

Blockchain voor ondernemers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Blockchain voor ondernemers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21