Blockchain in Logistiek en Vervoer

Hoe kan de Blockchain bijdragen aan het vervoer van volledig traceerbare goederen? Hoe kan het processen snel en foutloos laten verlopen – en dat bovendien tegen lagere kosten? Wat zijn de gevolgen als je de technologie niet implementeert en de concurrentie doet dat wel?

In de logistieke sector zijn bovenstaande vragen momenteel erg actueel. De Blockchain-experts van Quality Bookings scheppen duidelijkheid in de overvloed van vaak onjuiste informatie over het onderwerp. Ze geven antwoord op belangrijke vragen en brengen dit in eenvoudige taal over aan hun publiek.

Onze sprekers zijn scherp in hun analyse en zetten de zaal aan het denken door bestaande systemen kritisch te beschouwen. Kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie op het gebied van logistiek en vervoer zijn hun specialisme. Ook de mogelijkheden voor investeerders komen tijdens de lezing uitgebreid aan bod.

Dus heeft u al eens gehoord over de Bitcoin? Gelezen over NEO of andere cryptocurrencies? Vraagt u zich af wat de Blockchain precies inhoudt? En wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens sommigen het hele bestaande logistieke systeem op de kop gaat gooien?

De ervaren sprekers van Quality Bookings geven graag een informatieve lezing over deze technologie die reeds als internet 2.0 betiteld wordt. Een technologie die vraagt om het durven loslaten van vertrouwde systemen en in ruil daarvoor processen goedkoper en efficiënter maakt. Maar ook een technologie die als investering niet zonder risico is.

Onze trendwatchers brengen de keynote “Blockchain in Logistics” naar organisaties door het hele land. De extensieve kennis en ervaring op het gebied van training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport bundelen zij tot een inspirerende lezing die van begin tot eind boeit.

Deze dynamische lezing vol met hilarische persoonlijke anekdotes neemt u in begrijpelijke taal mee naar de wereld van de Miners, de Nodes en vanzelfsprekend Satoshi Nagamoto. Uiteraard heeft u na afloop de mogelijkheid om vragen te stellen en een praatje te maken.

Na het bijwonen van deze lezing bent u in staat een sterk onderbouwde mening te vormen over de Blockchain en de grote voordelen die deze technologie u, uw onderneming en de logistieke wereld kan bieden.

Blockchain in Logistiek en Vervoer spreekt graag over:

Blockchain in Logistiek en Vervoer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Blockchain in Logistiek en Vervoer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21