Blockchain in Logistiek en Vervoer

Trendwatchers Raymond ter Horst en Etienne van ‘t Kruys brengen de uiterst complexe informatie over de Blockchain en Bitcoin in eenvoudige taal over aan hun publiek. Het duo is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze revolutionaire trend in de logistieke sector.

Hoe kan de blockchain bijdragen aan vervoeren van goederen die volledig traceerbaar zijn? Hoe kan het processen foutloos en snel laten verlopen tegen lagere kosten? Wat zijn de gevolgen als je de blockchain niet implementeert in jouw organisatie en de concurrent doet dat wel?

Raymond en Etienne zijn scherp in hun analyses en zetten hun zaal aan het denken over de bestaande systemen. Kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie voor de sector zijn hun specialisme. Ook de mogelijkheden die het voor investeerders biedt is voor de sprekers bekend terrein.

Dus heeft u vaag gehoord over Bitcoins? Gelezen over Ethereum of andere cryptocurrencies?
Vraagt u zich af wat de Blockchain is? Wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens sommigen het hele bestaande logistieke  systeem op de kop gaat gooien? Raymond en Etienne komen graag om u te informeren over deze technologie die al wel internet 2.0 genoemd wordt. Een technologie die alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde systemen. Een technologie die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken. Maar ook een technologie die als investering zeer riskant kan zijn.

Raymond en Etienne brengen de keynote “Blockchain in Logistics” naar organisaties door heel het land. De ervaring die zij hebben in training, educatie, de creatieve sector ICT en topsport zorgen ervoor dat u van het begin tot het eind geboeid zult zijn. De duo-presentatie maakt het extra dynamisch.

Met deze interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes nemen zij u in begrijpelijke taal mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en vanzelfsprekend Satoshi Nagamoto. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met ze te maken.

Na deze lezing bent u in staat een goed gefundeerde mening te vormen over de Blockchain en wat voor rol deze technologie voor u, uw onderneming en de logistieke wereld kan en mag betekenen.

Blockchain in Logistiek en Vervoer spreekt graag over:

Blockchain in Logistiek en Vervoer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Blockchain in Logistiek en Vervoer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21