Blockchain in Retail

Staan we aan de vooravond van een Cashless Future? Gaat de Bitcoin ooit het vertrouwen winnen van klanten? Wat betekent de Blockchain voor bestellingen? Hoe kan de technologie bijdragen aan eerlijker producten, minder fraude en efficiëntere bedrijfsvoering?

In de retail zijn deze vragen momenteel aan de orde van de dag, maar de antwoorden zijn meestal vaag of uiteenlopend. De trendwatchers van Quality Bookings brengen hier verandering in en maken deze complexe materie in eenvoudige taal begrijpelijk voor een breed publiek. Ze duiden de laatste ontwikkelingen in Blockchain-technologie en leggen uit wat hiervan de gevolgen voor de retailsector zijn.

De sprekers van Quality Bookings onderscheiden zich met een stevig onderbouwde visie, waarmee ze de zaal aan het denken zetten over bestaande systemen. Kansen en bedreigingen van de opkomende technologie zijn hun specialisme. Ook de mogelijkheden voor investeerders komen tijdens de lezing uitgebreid aan bod.

Dus heeft u ooit gehoord over Bitcoins? Gelezen over Ethereum of andere cryptovaluta? Wilt u weten wat de Blockchain is en waarom deze disruptieve technologie de retailsector op de kop gaat gooien?

De gelouterde sprekers van Quality Bookings brengen u graag een bezoek om u te informeren over deze technologie die inmiddels al als internet 2.0 bekendstaat. Een technologie helpt om vertrouwde systemen los te laten en die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken. Maar ook een technologie die als investering bepaalde risico’s met zich meebrengt.

Onze enthousiaste trendwatchers brengen de keynote “Blockchain in Retail” naar organisaties door heel Nederland. Hun ruime kennis en ervaring binnen zowel de ICT- als retailsector zorgen ervoor dat u van begin tot eind geboeid zult zijn.

De dynamische lezing vol persoonlijke anekdotes neemt u op inspirerende wijze mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en natuurlijke de illustere Satoshi Nagamoto. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met onze trendwatchers te maken.

Na deze lezing bent u goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Blockchain en de wijze waarop deze technologie de toekomst voor u, uw onderneming en de retail gaat veranderen.

Blockchain in Retail spreekt graag over:

Blockchain in Retail boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Blockchain in Retail. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21