Blockchain in Finance

Wat betekent de Blockchain voor banken, real estate companies en assurantiekantoren? Waarom hebben financiële instellingen een haat-liefde verhouding met deze technologie? Wat gebeurt er als je de Blockchain niet implementeert in jouw organisatie en de concurrent doet dat wel? Gaat de Bitcoin ooit het vertrouwen winnen van de mensheid? Gaan we een Cashless Future tegemoet?

Over de Blockchain bestaat in de financiële sector veel onduidelijkheid. De trendwatchers van Quality Bookings geven in begrijpelijke taal antwoord op deze vragen tijdens een maatwerk lezing voor bedrijven en organisaties. Onze Blockchain-specialisten weten de laatste ontwikkelingen rondom de Blockchain in de financiële wereld als geen ander te duiden.

Onze sprekers zijn scherp in hun analyses en zetten het publiek aan het denken over vertrouwde systemen. Mogelijkheden en bedreigingen van de aanstormende technologie zijn hun specialisme. Maar ook de kansen die de Blockchain aan investeerders biedt zijn voor deze kenners bekend terrein.

Dus heeft u vaag gehoord over Bitcoins? Gelezen over Verge of andere cryptocurrencies? Vraagt u zich af wat de Blockchain is? Wilt u meer weten over deze trend die volgens velen ons complete financiële systeem op de kop gaat gooien?

De sprekers van Quality Bookings informeren u graag over deze disruptieve technologie waarvan de opkomst vergelijkbaar is met die van het internet. Een technologie die vraagt om het loslaten van bestaande systemen en die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken.  Maar ook een technologie die als investering grote risico’s met zich kan meebrengen.

De trendwatchers van Quality Bookings brengen de keynote “Blockchain in Finance” naar organisaties in een diversiteit van sectoren. Hun achtergrond in training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport zorgen voor een boeiende presentatie van begin tot eind.

In begrijpelijke taal nemen de sprekers u in een interactieve lezing mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en natuurlijk Satoshi Nagamoto. Vragen en een praatje vormen na afloop vanzelfsprekend geen probleem.

Na deze lezing heeft u een solide theoretische basis over de Blockchain en weet u precies wat deze technologie voor u, uw onderneming en de financiële wereld kan betekenen.

Blockchain in Finance spreekt graag over:

Blockchain in Finance boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Blockchain in Finance. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21