Blockchain in Charity

Hoe kan de blockchain lokale economieën een enorme boost geven in arme gebieden? Gaat de Bitcoin ooit het volledige vertrouwen winnen van de mensheid? Kan de blockchain helpen in de strijd tegen corruptie? Is de blockchain microkrediet versie 2.0? Hoe kan de blockchain zorgen dat iedereen ter wereld over een bankrekening beschikt?

Het zijn slechts enkele van de vele vragen die momenteel leven rondom de Blockchain. De trendwatchers van Quality Bookings brengen deze uiterst complexe informatie in eenvoudige taal over aan hun publiek. Als geen ander zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze revolutionaire trend.

Onze trendwatchers zijn scherp in hun analyse en zetten de zaal aan het denken over bestaande systemen. Kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie zijn hun specialisme. Ook de mogelijkheden voor investeerders zijn voor de sprekers bekend terrein.

Dus heeft u vaag gehoord over Bitcoins? Gelezen over Ethereum of andere cryptocurrencies? Vraagt u zich af wat de Blockchain is? Wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens sommigen de hele charitatieve sector op de kop gaat gooien?

De sprekers van Quality Bookings informeren u grondig over deze technologie die al internet 2.0 genoemd wordt. Een technologie die bovendien alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde systemen. Die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken. Maar ook een technologie die als investering zeer riskant kan zijn.

De Blockchain-experts van Quality Bookings brengen de keynote “Blockchain in Charity” naar profit en non-profit organisaties door het hele land. Hun ervaring in training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport zorgt ervoor dat uw publiek van begin tot eind mateloos geboeid zal zijn.

Met een interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes nemen onze sprekers u in begrijpelijke taal mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en vanzelfsprekend Satoshi Nakamoto.  Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met ze te maken.

Na deze lezing bent u in staat een goed gefundeerde mening te vormen over de Blockchain en de rol die deze technologie voor u, uw onderneming en de wereld kan spelen. Blockchain als middel voor een eerlijker wereld.

Blockchain in Charity spreekt graag over:

Blockchain in Charity boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Blockchain in Charity. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21