Blockchain in de agrarische wereld

Wat kan de Blockchain bijdragen aan een transparante productieketen? Hoe kan de eigendomsverdeling van gronden snel en goedkoop geregeld worden? Wat kan de Blockchain betekenen voor de veehandel? Hoe kan de Blockchain de registratie en controle van chemische middelen verbeteren?

Het zijn slechts enkele van de vele vragen die momenteel leven rondom de Blockchain. De trendwatchers van Quality Bookings brengen het antwoord op deze complexe vraagstukken in eenvoudige taal over aan hun publiek. Met een specialisme in zowel de Blockchain als agrarische sector zijn ze op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Onze trendwatchers zijn scherp in hun analyses en zetten de zaal aan het denken over bestaande systemen. Kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie voor de sector zijn hun specialisme. Ook de mogelijkheden voor investeerders kennen voor de sprekers geen geheimen.

Dus heeft u vaag gehoord over Bitcoins? Gelezen over Ripple of andere cryptocurrencies? Vraagt u zich af wat de Blockchain is? Wilt u meer weten over deze trend die volgens experts de agrarische sector op zijn kop gaat gooien?

De sprekers van Quality Bookings informeren u graag over deze technologie die reeds internet 2.0 genoemd wordt. Een technologie die de afhankelijkheid van vertrouwde systemen doorbreekt. Die menig proces goedkoper en efficiënter kan maken. Maar ook een technologie die als investering uiterst riskant kan zijn.

De Blockchain-specialisten van Quality Bookings brengen de keynote “Blockchain in de agrarische sector” naar organisaties door heel Nederland. De ervaring van deze trendwatchers in training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport staat garant voor een boeiende en dynamische presentatie.

U weet zich verzekerd van een interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes die u meeneemt naar de wereld van de Nodes, de Miners en Satoshi Nakamoto. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid om na afloop vragen te stellen en een praatje te maken.

Na deze lezing kunt u een stevig gefundeerde mening vormen over de Blockchain en dat wat deze technologie voor u, uw onderneming en de agrarische wereld kan betekenen.

Blockchain in de agrarische wereld spreekt graag over:

Blockchain in de agrarische wereld boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Blockchain in de agrarische wereld. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21