Blockchain in de agrarische wereld

Trendwatchers Raymond ter Horst en Etiënne van ‘t Kruys brengen de uiterst complexe informatie over de Blockchain en Bitcoin in eenvoudige taal over aan hun publiek. Het duo is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze revolutionaire trend in de agrarische sector.

Wat kan de blockchain bijdragen aan een transparante productieketen? Hoe kan de eigendomsverdeling van gronden snel en goedkoop geregeld worden. Wat kan de blockchain betekenen voor de veehandel Hoe kan de blockchain de registratie en controle van chemische middelen verbeteren?

Raymond en Etiënne zijn scherp in hun analyses en zetten hun zaal aan het denken over de bestaande systemen. Kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie voor de sector zijn hun specialisme. Ook de mogelijkheden die het voor investeerders biedt is voor de sprekers bekend terrein.

Dus heeft u vaag gehoord over Bitcoins? Gelezen over Ethereum of andere cryptocurrencies? Vraagt u zich af wat de Blockchain is? Wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens sommigen het hele bestaande systeem op de kop gaat gooien? Raymond en Etiënne komen graag om u te informeren over deze technologie die al wel internet 2.0 genoemd wordt.

Een technologie die alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde systemen. Een technologie die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken. Maar ook een technologie die als investering zeer riskant kan zijn. Raymond en Etiënne brengen de keynote “Blockchain in de agrarische sector” naar organisaties door heel het land. De ervaring die zij hebben in training, educatie, de creatieve sector ICT en topsport zorgen ervoor dat u van het begin tot het eind geboeid zult zijn. De duo-presentatie maakt het extra dynamisch.

Met deze interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes nemen zij u in begrijpelijke taal mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en vanzelfsprekend Satoshi Nakamoto. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met ze te maken.

Na deze lezing bent u in staat een goed gefundeerde mening te vormen over de Blockchain en wat voor rol deze technologie voor u, uw onderneming en de agrarische wereld kan en mag betekenen.

Blockchain in de agrarische wereld spreekt graag over:

Blockchain in de agrarische wereld boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Blockchain in de agrarische wereld. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21