Info & boekingen
Spreker Biohacking - Kasper van der Meulen
Exclusief bij
Quality Bookings

Biohacking Kasper van der Meulen

Biohacking als spreker boeken

Wie zoekt naar informatie over fitness, gezondheid en zelfoptimalisatie, vindt een plethora aan tegenstrijdige informatie. Maar welke tips werken nu het beste voor jou? In zijn lezing over biohacking ontvouwt spreker Kasper van der Meulen een praktische levensfilosofie die je richting optimale prestaties in alle vlakken van je leven stuwt.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Biohacking
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Als vooraanstaand biohacker en bestselling auteur van Mindlift – Mentale Fitness voor het Moderne Brein, geeft Kasper over de hele wereld lezingen aan mensen die hen helpen de gelukkigste, sterkste en gezondste versie van zichzelf te worden. Biohacking is een methode die bewezen effectief is – ondersteund door de wetenschap maar bovenal gestuurd door je eigen gevoel.

Wat is biohacking precies?

Biohacking is een praktische en systematische aanpak voor zelfoptimalisatie. Een betere kennis van de eigen menselijke biologie vormt hierbij het uitgangspunt. Dit helpt je om de uitdagingen van de moderne wereld om te zetten in kansen en elk deel van je leefstijl te optimaliseren. De biohacker combineert gevoel, verstand en technologie voor een optimale energie, fitness en focus.

In zijn inspirerende lezing over biohacking laat Kasper zien hoe je Quantified Self kunt gebruiken om je eigen vaardigheden continu bij te schaven en te optimaliseren. Of het nu gaat om meer focus, meer energie, beter slapen, sneller afvallen, meer rust vinden of meer uit je dag halen: biohacking biedt een effectieve, liefdevolle en wetenschappelijk onderbouwde methode om dit zelf te bereiken.

Biohacking: nuttig voor individu én bedrijf

In tegenstelling tot andere stromingen en levensfilosofieën, is biohacking geen strikte methode met vastomlijnde regels, dogma’s of beloftes. De biohacker gebruikt informatie van experts in elk vakgebied om zijn of haar welzijn zelfstandig te kunnen sturen. Dat op de makkelijkste en vooral leukst denkbare manier en met behulp van effectieve shortcuts om zo snel mogelijk resultaat te zien.

Dit maakt biohacking de ultieme manier om niet alleen op individueel, maar ook op organisationeel niveau nieuwe stappen te zetten. Bedrijven, scholen en instanties die de methode toepassen, krijgen toegang tot een nieuwe laag van high-performance. Door als een biohacker op een slimme wijze data te vergaren, kan het bedrijf aanpassingen gerichter plannen en het effect hiervan bijhouden.

Want wat als:

 • Een office workout van 10 minuten je fitter maakt dan één uur trainen in de sportschool?
 • Een eenvoudige ademoefening je slaap 80% beter maakt?
 • Een simpele brain hack jou je dagelijkse to-do lijst moeiteloos af laat krijgen?
 • Je na het werk met meer rust en ontspanning thuiskomt bij je gezin?
 • De uitval in je bedrijf drastisch vermindert terwijl je tijd en geld bespaart?

Kortom: hoe zou jouw bedrijf, school of instantie eruit zien als elke werknemer of docent met biohacking zijn prestaties zou optimaliseren?

Lezing met voorbeelden van biohacking boeken

Alle bovengenoemde voordelen zijn haalbaar door met biohacking aan de slag te gaan, vertelt Kasper. Het inhuren van deze bekende biohacker staat garant voor een inspirerende lezing boordevol laagdrempelige praktijkvoorbeelden die illustreren hoe ook jij je leven zelf op een speelse manier kunt optimaliseren.

Meer weten over de mogelijkheden om deze lezing over biohacking te boeken voor jouw seminar of congres? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de voorwaarden of om de veelgevraagde spreker Kasper van der Meulen direct in te huren voor een maatwerk presentatie.

Meer informatie & boekingen

Biohacking inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Biohacking
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers