Bert van der Veer

Conceptbedenker, programmamaker en regisseur Bert van de Veer (1951) is een gepassioneerd spreker over alles wat met televisie en nieuwe media te maken heeft. Niet voor niets wordt hij wel ‘Mr. TV’ genoemd. Als regisseur was hij lange tijd de steun en toeverlaat van presentator Henny Huisman. Met diens programma De Surprise Show won Van der Veer de Gouden Televizier-Ring.

Bert inhuren als presentator of dagvoorzitter

Bert begint zijn loopbaan als dagbladjournalist bij Dagblad Turbantia. In 1976 kiest hij definitief voor het medium televisie. Hij drukt er jarenlang zijn stempel op. Bekende en goed bekeken programma’s uit zijn beginperiode als regisseur zijn Toppop, Tineke, de Mini-playbackshow, de Soundmixshow en de Surpiseshow. Met de laatste programma’s maakt presentator Henny Huisman furore.

Naast regisseur en spreker is Bert een bezielend bestuurder. Hij is enige tijd programmadirecteur bij RTL 4 en geeft leiding aan RLT 5 en Veronica. Maar de regisseerkamer blijft lokken. Bert van der Veer wordt de vaste man van Barend & Van Dorp en Villa BvD. Ook is hij vaak als regisseur betrokken bij Pauw en Witteman en de praatprogramma’s van presentator Eva Jinek.

Ook u kunt Van der Veer inhuren

In praatprogramma’s, waaronder De Wereld Draait Door, laat Van der Veer als spreker vaak zijn licht schijnen over het fenomeen tv en succesvolle tv-programma’s. Daarnaast is hij actief als columnist en schrijver. Bert van de Veer heeft 23 boeken op zijn naam staan. Enkele van zijn boeken zijn: 65 jaar televisie in Nederland, Het televisie-experiment en La Paay.

Als spreker, presentator of dagvoorzitter brengt Van der Veer veel eigen ervaringen in. Hij staat garant voor een hoge amusementswaarde. Niemand is meer thuis in de tv-wereld en medialand als deze vlotte, inspirerende spreker. Ook u kunt hem voor uw bijeenkomst of event inhuren. Veel organisaties besloten al eerder Van der Veer te boeken voor een lezing of presentatie.

Contact opnemen met Bert van der Veer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze spreker? Zoekt u een ervaren en gedreven presentator of dagvoorzitter? Neem contact op met Qualitiy Bookings. Wij zijn u graag en goed van dienst bij het boeken van de juiste spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres, seminar, event of personeelsbijeenkomst.

 

Bert van der Veer spreekt graag over:

Bert van der Veer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bert van der Veer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21