20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bert van der Veer

Bert van der Veer als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een gastspreker die zowel inzicht als entertainment biedt, is Bert van der Veer een uitstekende keuze. Met een indrukwekkende carrière in de mediawereld, brengt Bert een schat aan ervaring en unieke perspectieven naar elk evenement. Hij staat bekend om zijn boeiende presentaties over de dynamische wereld van televisie en media. Bert’s vermogen om zijn publiek te boeien met anekdotes en diepgaande analyses maakt hem een ideale spreker voor uw evenement. Zijn lezingen bieden niet alleen een kijkje achter de schermen van de televisiewereld, maar geven ook inzicht in de impact van media op onze samenleving.

Bert van der Veer

Mediaman

Over de impact van media op de samenleving

De wereld van de media heeft een enorme invloed op onze samenleving. Het vormt niet alleen hoe we de wereld zien, maar beïnvloedt ook onze meningen en gedrag. Bert van der Veer, met zijn uitgebreide achtergrond in de media-industrie, biedt boeiende en inzichtelijke lezingen over dit onderwerp. Hij behandelt thema’s zoals de invloed van televisie op de publieke opinie, de rol van sociale media in het hedendaagse discours, en de veranderende aard van nieuwsconsumptie. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de macht van media en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloedt.

Bert van der Veer inhuren voor een lezing

Het boeken van Bert van der Veer voor een lezing bij uw evenement is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. U kunt contact opnemen met ons team bij Quality Bookings, waarna wij binnen 24 uur een offerte voor u klaar hebben. Wij bieden all-inclusive tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ons team staat klaar om u uitgebreide ondersteuning te bieden tijdens het hele boekingsproces, en we zorgen ervoor dat alle aspecten van Bert’s optreden aan uw wensen voldoen. Onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Biografie van Bert van der Veer

Bert van der Veer, geboren in Nederland, is een icoon in de Nederlandse mediawereld. Hij begon zijn carrière als regisseur en werkte voor verschillende televisieprogramma’s. Zijn unieke stijl en visie hebben hem al snel tot een veelgevraagde professional in de industrie gemaakt.

Bert’s loopbaan omvat een breed scala aan rollen, waaronder die van televisieregisseur, auteur en columnist. Hij heeft aan het roer gestaan van talrijke succesvolle televisieprogramma’s en heeft meerdere boeken geschreven over de televisiegeschiedenis en -cultuur in Nederland. Zijn werk geeft blijk van een diepgaand begrip van zowel de technische aspecten van televisieproductie als de culturele impact ervan.

Naast zijn werk in televisie is Bert ook actief als docent en spreker. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag met een breder publiek, variërend van studenten tot professionals in de media-industrie. Zijn lezingen en workshops worden gekenmerkt door een mix van deskundigheid, passie en een scherp gevoel voor humor.

Bert van der Veer’s bijdrage aan de mediawereld is veelomvattend. Zijn visie op de ontwikkelingen binnen de televisie en zijn analyses van de veranderingen in de media-industrie worden zeer gewaardeerd. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, maakt hem tot een gerespecteerd figuur in het sprekerscircuit.

Door zijn jarenlange ervaring en veelzijdige achtergrond, biedt Bert van der Veer een unieke kijk op de wereld van media en televisie. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook een nieuw perspectief op de manier waarop media onze perceptie en begrip van de wereld vormgeven. Zijn aanwezigheid als gastspreker of dagvoorzitter zal ongetwijfeld een verrijkende toevoeging zijn aan uw evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bert van der Veer

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Bert van der Veer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bert van der Veer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers