Acteur en televisiepresentator Bert Kuizenga is een veelgevraagd gastspreker en presentator tijdens allerlei bijeenkomsten in het land.

Diversiteit
In 1993 wordt Bert Kuizenga bij het grote publiek bekend als presentator van het TROS-programma Blind date. Voor deze omroep presenteert hij veertien jaar lang een grote diversiteit aan programma’s, waaronder Te land, ter zee en in de lucht, Lunch TV en TROS Aktua in bedrijf. Ook acteert hij in televisiekomedies als Ik ben je moeder niet en Verkeerd verbonden. Het toneel blijft echter lonken en in 2005 staat hij vijfentachtig keer op de planken met André van Duin in diens jubileumrevue. Naast Marylou van Stenis schittert hij in het seizoen 2009/2010 in de relatiekomedie ‘Bedgeheimen’ van Haye van der Heyden.

Hoofdredacteur
Sinds 2013 is Bert Kuizenga hoofdredacteur van RTV Amstelveen, dat hij wil omvormen tot streekzender.

Bert Kuizenga is te boeken als onder andere dagvoorzitter en discussieleider bij min of meer informatieve evenementen. Hij is een presentator die steeds een goede en gemoedelijke sfeer weet te creëren.

Bert Kuizenga spreekt graag over:

Bert Kuizenga boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bert Kuizenga. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21