20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bert Kuizenga

Bert Kuizenga als spreker boeken

Zoek je naar een spreker die niet alleen ervaring en charisma heeft, maar ook een rijke historie in de Nederlandse televisie- en theaterwereld? Dan is Bert Kuizenga de perfecte keuze voor jouw evenement. Met zijn veelzijdige carrière en unieke ervaringen biedt Bert een schat aan inzichten en verhalen. Deze pagina geeft je een diepgaand beeld van wat Bert als spreker kan brengen en waarom hij de ideale keuze is voor jouw volgende evenement.

Bert Kuizenga

Presentator

Over media en entertainment

Bert Kuizenga is een autoriteit op het gebied van media en entertainment. Zijn lezingen bieden een fascinerende inkijk in de wereld van televisie, theater en showbusiness. Bert spreekt over de evolutie van de Nederlandse media, de impact van entertainment op de maatschappij en de kunst van het vertellen van verhalen. Hij behandelt onderwerpen zoals de transitie van traditionele naar nieuwe media, de rol van humor en satire, en het belang van authenticiteit in de entertainmentindustrie. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend, doorspekt met persoonlijke anekdotes en inzichten.

Bert Kuizenga inhuren voor een lezing

Het boeken van Bert Kuizenga voor een lezing bij jouw evenement is een gestroomlijnd proces. Neem contact op met ons team om je wensen te bespreken, en we zorgen binnen 24 uur voor een offerte. Onze All-Inclusive tarieven garanderen dat er geen onverwachte kosten zijn. Ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen tijdens elke stap van het proces, van de eerste aanvraag tot na de lezing, zodat je evenement vlekkeloos verloopt.

Biografie van Bert Kuizenga

Bert Kuizenga, geboren uit Groningse ouders in de Noordoostpolder, groeide op in Emmeloord. Hij ontwikkelde al vroeg een passie voor toneel, wat hem leidde naar een toneelopleiding na zijn studie in Zwolle. Bert’s carrière nam een vlucht toen hij, te midden van de opkomst van commerciële omroepen, door de TROS werd ontdekt. Hij werd het gezicht van populaire programma’s zoals ‘Op goed geluk’ en ‘Te land, ter zee en in de lucht’.

Zijn veelzijdigheid bleek uit zijn rollen in TROS-comedyseries zoals ‘Ik ben je moeder niet’ en ‘Verkeerd verbonden’. Bert’s talent bleef niet onopgemerkt; in de zomer van 2006 presenteerde hij het TROS-programma Zomeravondcafé, wat zijn veelzijdigheid als presentator onderstreepte. Zijn flexibiliteit en vakmanschap werden nogmaals bevestigd toen hij in 2005 werd gevraagd om Ron Brandsteder te vervangen in de shows van André van Duin.

Bert bleef zijn horizon verbreden, zowel in de televisie- als in de theaterwereld. In het theaterseizoen 2009/2010 speelde hij samen met Mary-Lou van Stenis in ‘Bedgeheimen’, waarbij ze door Nederland en België toerden. Zijn televisiecarrière bracht hem ook naar de EO, waar hij deelnam aan en won in het programma ‘De Pelgrimscode’.

Naast zijn acteer- en presentatiewerk, toonde Bert ook zijn leiderschapskwaliteiten als hoofdredacteur bij RTV Amstelveen in 2013. Zijn veelzijdigheid bleek wederom in 2016 toen hij optrad in het programma ‘De pitch’ op WOS Media, waarbij ondernemers hun plannen presenteren aan een jury.

Deze rijke en diverse carrière maakt Bert Kuizenga tot een unieke en boeiende spreker. Zijn ervaringen in zowel de media als het theater, gecombineerd met zijn talent voor storytelling, maken hem tot een waardevolle aanwinst voor elk evenement. Door Bert te boeken, haal je niet alleen een ervaren spreker in huis, maar ook iemand die met humor, inzicht en charisma elk onderwerp tot leven kan brengen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bert Kuizenga

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Bert Kuizenga inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bert Kuizenga
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers