Bert-Jan van der Mieden

Therapeut, trainer en ‘vertrouwensmanager’ Bert-Jan van der Mieden is te boeken als spreker. Hij verzorgt niet alleen lezingen en pianorecitals maar ook optredens waarin beide kwaliteiten worden gecombineerd.

Zielenklanken

Bert-Jan van der Mieden gelooft in Vertrouwen, Vitaliteit en Verbinding. Sinds 1992 werkt hij vanuit zijn eigen organisatie PYRAMIDE. Voordien was hij werkzaam in de gezondheidszorg en vervulde hij staf- en managementfuncties in het bedrijfsleven. Van der Mieden is auteur van het standaardwerk De mens in de 21e eeuw. Vanuit PYRAMIDE werkt hij als loopbaanprofessional, trainer, (executive) coach, psychosociaal therapeut en relatietherapeut. Door deze unieke combinatie van inzicht, kennis en ervaring geldt hij als specialist op het gebied van persoonlijk en verdiepend leiderschap. Van der Mieden is ervan overtuigd dat het vertolken van zijn zielenklanken via klassieke piano-improvisaties een positief effect heeft en verzorgt daarom ook pianorecitals.
Door een indrukwekkend interview met Pim Fortuyn in 2001 worden zijn kwaliteiten als diepte-interviewer ontdekt, waarna hij diverse televisieprogramma’s presenteert. Dit leidt tot de oprichting van ‘UwBiografie’, waardoor mensen onderscheidend in beeld worden gebracht. Via zijn stichting Globaliseringscentrum zet Van der Mieden zich tevens in voor de rechten van de mens. Met het Platform ‘Ik Verbind’ bouwt hij verder aan een multidisciplinair netwerk.

Leiderschap
Van der Mieden is gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap en verdiepend leiderschap, en richt zich op leidinggevenden: bestuurders, commissarissen, directeuren, managers en ondernemers. Op inspirerende wijze vertelt hij hoe we door Vertrouwen, Vitaliteit en Verbinding tot duurzame ontwikkeling kunnen komen, vanuit een heldere visie op innovatie en mensenrechten. Daarbij leert hij de deelnemers anders en diepgaand te luisteren naar zichzelf, de ander en de omgeving, waardoor het potentieel optimaal kan worden benut.

De pianorecitals en optredens waarin Bert-Jan van der Mieden zijn unieke improvisaties combineert met een lezing vormen inspirerende en motiverende ervaringen. Van der Mieden is tevens te boeken als dagvoorzitter en interviewer.

Bert-Jan van der Mieden spreekt graag over:

Bert-Jan van der Mieden boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bert-Jan van der Mieden. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21