20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende gastspreker die zowel vermakelijk als informatief is? Dan is Bastiaan van Schaik de ideale keuze voor uw evenement. Met zijn uitgebreide ervaring in de mode-industrie en als televisiepersoonlijkheid weet hij als geen ander hoe hij een publiek kan boeien. Bastiaan spreekt gepassioneerd over mode, styling, en persoonlijke ontwikkeling, en weet zijn ervaringen en inzichten op een toegankelijke en inspirerende manier over te brengen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en vermakelijk, waardoor hij een brede doelgroep aanspreekt.

Bastiaan van Schaik

Nederlands stylist

Bastiaan van Schaik als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Bastiaan van Schaik een unieke combinatie van professionaliteit en charme. Hij is bekend om zijn scherpe inzichten en het vermogen om discussies op een levendige en boeiende manier te leiden. Bastiaan excelleert in thema’s rond mode, media, en persoonlijke ontwikkeling. Zijn ervaring in de entertainmentindustrie stelt hem in staat om evenementen soepel en met een vleugje glamour te leiden. Zijn persoonlijke benadering en vermogen om met diverse groepen te communiceren maken hem de perfecte keuze voor conferenties, seminars, en paneldiscussies.

Over mode en stijl

Mode en stijl zijn niet alleen uiterlijke kenmerken, maar ook een manier om je persoonlijkheid uit te drukken. Bastiaan van Schaik, met zijn diepgaande kennis en ervaring in de modewereld, kan u meenemen op een reis door de wereld van mode en styling. Hij bespreekt de laatste trends, de invloed van mode op ons dagelijks leven, en hoe je mode kunt gebruiken om je persoonlijke en professionele imago te verbeteren. Bastiaan biedt een boeiend perspectief op hoe mode ons zelfvertrouwen en onze uitstraling kan beïnvloeden, en geeft praktische tips voor iedereen die zijn of haar stijl wil verbeteren.

Bastiaan van Schaik inhuren voor een lezing

Het inhuren van Bastiaan van Schaik voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. Ons all-inclusive tarief omvat alle kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Onze uitgebreide support staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om het proces soepel te laten verlopen. Met onze tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een succesvolle en inspirerende lezing door Bastiaan.

Biografie van Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik is een bekende naam in de Nederlandse modewereld. Met meer dan twee decennia ervaring heeft hij zich gevestigd als een van de meest invloedrijke figuren in de mode-industrie. Zijn carrière begon als stylist, waar hij werkte met diverse nationale en internationale beroemdheden en modehuizen. Zijn unieke stijl en visie op mode hebben hem niet alleen een plaats op de voorgrond van de mode-industrie opgeleverd, maar ook de waardering van modeprofessionals wereldwijd.

Naast zijn werk in de mode-industrie, is Bastiaan ook een gerespecteerde televisiepersoonlijkheid. Hij heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waar hij zijn expertise op het gebied van mode en styling deelde. Zijn charismatische persoonlijkheid en diepgaande kennis maken hem een geliefde gast in talkshows en lifestyleprogramma’s.

Bastiaan’s passie voor mode gaat verder dan alleen kleding. Hij is een voorvechter van persoonlijke ontwikkeling en zelfexpressie door middel van mode. Hij gelooft dat mode een krachtig middel kan zijn om jezelf te uiten en je zelfvertrouwen te vergroten. In zijn lezingen deelt hij deze visie en inspireert hij zijn publiek om hun eigen stijl te vinden en te ontwikkelen.

Zijn inzichten in de mode-industrie zijn niet alleen beperkt tot styling en trends. Bastiaan heeft een diepgaande kennis van de zakelijke kant van mode, waaronder branding, marketing en de evolutie van consumentengedrag. Deze veelzijdige kennis maakt zijn lezingen niet alleen interessant voor mode-enthousiastelingen, maar ook voor professionals die op zoek zijn naar inzicht in de zakelijke aspecten van de industrie.

Bastiaan van Schaik is meer dan een mode-expert; hij is een inspirator en een visionair. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten, en praktische adviezen. Of hij nu spreekt over de laatste mode, persoonlijke branding, of de toekomst van de mode-industrie, Bastiaan weet altijd te boeien en te inspireren. Met zijn charme, kennis, en ervaring is hij de ideale spreker voor uw volgende evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bastiaan van Schaik

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Bastiaan van Schaik inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bastiaan van Schaik
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers