Bas Westerweel begon halverwege de jaren ’80 als jong talent bij de AVRO. Hier presenteerde hij diverse programma’s, waaronder ‘Toppop’ en ‘De Sleutels van Fort Boyard’. Westerveel is ontzettend sterk in kinderprogramma’s. Zo presenteerde hij van 1990 tot 1994 ‘Het Klokhuis’ voor de NTR. Eveneens was hij van 1991 tot en 1997 te zien als presentator van het Schooltv-weekjournaal.

Een creatieve man

Van 2002 tot 2008 werkt Westerweel als creative director bij communicatie-, advies- en reclamebureau Keesie. Het bureau richt zich op kinderen en jongeren. Zijn wens is om van Nederland een creatieve maatschappij te maken, in plaats van enkel een economische maatschappij. Als creative director deed Westerveel veel ervaring op in het onderzoeken van de behoeften en de belevingswereld van kinderen.

Breed inzetbaar

Naast kinderprogramma’s presenteerde Westerveel diverse shows voor volwassenen, zoals ‘Koffietijd’. Daarnaast vertolkte hij in 2009 en 2010 de rol van Sam in de musical ‘Mamma Mia!’ Ook spreekt Westerveel regelmatig stemmen in. Verder is Westerweel een populaire gastspreker. Met zijn grote kennis en betrokkenheid, weet hij zijn publiek binnen mum van tijd te boeien. Ook heeft hij veel interactie met het publiek.

Terug op de radio

In de jaren ’80 en ’90 maakte Westerweel radio bij de AVRO op Radio 3. Sinds januari 2013 is Westerweel weer te horen op de radio. Van maandag tot en met vrijdag presenteert hij tussen 7:00 en 9:30 uur ‘Morning Mr. Radio’ op Sublime FM. Hier heeft hij korte gesprekken met gasten die iets te vertellen hebben over onderwerpen als duurzaamheid, filosofie, mooie sportmomenten en tips om energie te besparen.

Wilt u Bas Westerweel inhuren als spreker voor uw seminar of congres? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

© Quality Bookings – Almere

Bas Westerweel spreekt graag over:

Bas Westerweel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bas Westerweel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21