20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bas Westerweel

Bas Westerweel als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die zowel inspirerend als veelzijdig is, dan is Bas Westerweel een uitstekende keuze. Deze vooraanstaande Nederlandse televisiepresentator en radio-dj heeft een schat aan ervaring in de media-industrie, waardoor hij unieke inzichten en boeiende verhalen kan delen met uw publiek. Op deze pagina leest u meer over de redenen om Bas Westerweel te boeken en krijgt u een introductie in zijn wereld.

Bas Westerweel

Inspirator en dagvoorzitter

Creativiteit in media en educatie

Bas Westerweel is niet alleen bekend vanwege zijn televisie- en radiowerk, maar ook vanwege zijn bijdrage aan de bevordering van creativiteit in media en educatie. Met een achtergrond als creative director bij een bureau gespecialiseerd in communicatie voor kinderen en jongeren, brengt hij waardevolle inzichten over het belang van creativiteit in onze maatschappij. In zijn lezingen behandelt hij onderwerpen als de kracht van creatieve communicatie, de impact van media op jongeren, en hoe we een creatievere samenleving kunnen vormgeven. Deze onderwerpen zijn essentieel voor iedereen die betrokken is bij onderwijs, media, of de creatieve industrie.

Bas Westerweel inhuren voor een lezing

Het inhuren van Bas Westerweel voor een lezing of evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring bij Quality Bookings. Ons boekingsproces is ontworpen om drempels weg te nemen en u snel en efficiënt van dienst te zijn. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, ons team staat klaar om u te ondersteunen en te zorgen voor een vlekkeloze ervaring.

Biografie van Bas Westerweel

Bas Westerweel begon zijn carrière in de jaren ’80 bij de AVRO, waar hij zijn talenten als presentator ontwikkelde in programma’s zoals ‘Toppop’ en ‘De Sleutels van Fort Boyard’. Zijn affiniteit met kinderprogramma’s kwam tot uiting toen hij van 1990 tot 1994 ‘Het Klokhuis’ presenteerde, een populair educatief programma voor kinderen. Later breidde hij zijn expertise uit als creative director bij communicatiebureau Keesie, waar hij zich richtte op de jeugd. Westerweel gelooft sterk in het bevorderen van creativiteit binnen de Nederlandse maatschappij.

Naast zijn werk met kinderen, presenteerde Westerweel ook programma’s voor volwassenen, zoals ‘Koffietijd’, en speelde hij in de musical ‘Mamma Mia!’. Zijn veelzijdige carrière omvat ook stemacteerwerk en radio, waarbij hij recentelijk weer te horen is op Sublime FM met zijn programma ‘Morning Mr. Radio’.

Met zijn uitgebreide ervaring en charisma is Bas Westerweel een populaire keuze als spreker voor evenementen en seminars. Hij staat bekend om zijn vermogen om snel een connectie met het publiek op te bouwen en biedt interactieve, meeslepende presentaties.

Onderwerpen
Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bas Westerweel

Schrijf een review

Video met Bas Westerweel

Meer informatie & boekingen

Bas Westerweel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bas Westerweel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers