20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bas van Werven

Bas van Werven als spreker boeken

Bent u op zoek naar een spreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert? Ontmoet Bas van Werven, een veelzijdige persoonlijkheid bekend van BNR Nieuwsradio’s “Ochtendspits”. Met zijn unieke combinatie van humor, scherpe analyses, en betrokkenheid, is Bas een uitmuntende keuze voor uw volgende evenement. Deze pagina biedt u een diepere blik in zijn expertise en de redenen waarom hij de perfecte spreker is voor uw bijeenkomst. Ontdek hoe Bas van Werven uw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Bas van Werven

Dagvoorzitter en radiomaker

Over effectieve managementbijeenkomsten

Bas van Werven is een expert in het faciliteren van effectieve managementbijeenkomsten. Zijn vaardigheid om complexe thema’s toegankelijk te maken en zijn vermogen om de ‘moeilijke vragen’ te stellen, zorgen voor een dynamische en leerzame ervaring. Of het nu gaat om kennisuitwisseling, het laden van thema’s of het inspireren tot actie, Bas zorgt ervoor dat uw bijeenkomst resultaten oplevert die uw verwachtingen overtreffen. Kies voor Bas als u een spreker wilt die niet alleen presenteert, maar ook waardevolle inzichten en interacties stimuleert.

Bas van Werven inhuren voor een lezing

Het boeken van Bas van Werven voor uw evenement is een eenvoudige en transparante ervaring, mede dankzij de expertise en support van Quality Bookings. Ons all-inclusive tarief en snelle offerte service maken het proces zorgeloos. Van de eerste aanvraag tot de dag van de lezing, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support, bent u verzekerd van een succesvolle en inspirerende lezing door Bas.

Biografie van Bas van Werven

Bas van Werven, bekend als de stem van ondernemend Nederland, is een ervaren en veelzijdige spreker die uw evenement onvergetelijk zal maken. Als dagelijkse presentator van BNR Nieuwsradio’s “Ochtendspits”, heeft Bas zich bewezen als een betrouwbare en scherpe journalist. Zijn juridische achtergrond versterkt zijn capaciteit om complexe vraagstukken, zoals digitale transformatieprocessen, grondig te analyseren en begrijpelijk te maken voor een breed publiek.

Naast zijn journalistieke carrière, is Bas van Werven ook een gewaardeerde facilitator van managementbijeenkomsten. Hij werkt graag met kleine groepen, waar hij deelnemers uitdaagt om kennis uit te wisselen, lastige vragen te stellen en samen te leren. Zijn aanpak zorgt ervoor dat bijeenkomsten niet alleen informatief zijn, maar ook actiegericht en inspirerend.

Als extern commissaris brengt Bas een schat aan ervaring en een uniek perspectief mee. Hij staat bekend om zijn vermogen om over de grenzen van kennisgebieden heen te kijken en verbindingen te leggen die leiden tot innovatieve oplossingen en strategische doorbraken. Zijn aanpak is niet beperkt tot één enkele methode; hij is een “buiten de paden” denker die altijd streeft naar groei en vernieuwing.

Dankzij zijn uitgebreide carrière in de journalistiek en zijn rol als commissaris, heeft Bas van Werven een indrukwekkend netwerk opgebouwd. Dit netwerk strekt zich uit over diverse maatschappelijke lagen, waaronder het (internationale) bedrijfsleven en de politiek. Zijn verbindingen en inzichten zijn van onschatbare waarde voor organisaties die op zoek zijn naar groei en ontwikkeling.

Bas’ publieke imago draagt bij aan het verhogen van het vertrouwen in organisaties waarmee hij samenwerkt. Zijn herkenbaarheid en reputatie als duurzame en transparante partner in business maken hem een uitstekende keuze voor organisaties die hun publieke imago willen versterken.

Samenvattend is Bas van Werven een veelzijdige spreker die zijn publiek weet te boeien met zijn unieke mix van expertise, ervaring en persoonlijkheid. Of hij nu optreedt als facilitator, commissaris of radioman, Bas brengt een schat aan kennis en inzichten mee die uw evenement zullen verrijken. Boek Bas van Werven nu voor een onvergetelijke ervaring die uw publiek zal inspireren en motiveren.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bas van Werven

Schrijf een review

Video met Bas van Werven

Meer informatie & boekingen

Bas van Werven inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bas van Werven
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers