Bedrijven en instellingen die jurist en journalist Bas van Werven, bekend van het actualiteitenprogramma EenVandaag, inhuren als presentator, dagvoorzitter of spreker, kunnen rekenen op een innemende en gezaghebbende professional.

Aparte wending
Na zijn studie rechten is Bas van Werven gedurende zeven jaar werkzaam als bedrijfsjurist en licentiemakelaar. Maar wanneer hij tweeëndertig is, neemt zijn werkzame leven een nogal aparte wending. Hij wordt gevraagd fulltime radiopresentator te worden, waarmee een jeugddroom uitkomt. Bas werkt bij TalkRadio in Amsterdam en opvolger Business Nieuws Radio. Hoewel hij als televisiepresentator een drietal programmaseries maakt voor RTL, is hij aanvankelijk vooral een radioman en de vaste stem in het ochtendspitsprogramma On the move van BNR Nieuwsradio. In 2007 wordt Bas van Werven genomineerd als ‘Beste Presentator’ en in 2008 wint hij de Marconi Award voor het Beste Radioprogramma.

EenVandaag
In 2010 gaat Bas van Werven werken bij de TROS en wordt hij een van de vaste presentatoren van het actualiteitenprogramma EenVandaag op Nederland 1. Op Radio 1 presenteert autoliefhebber Van Werven met Carlo Brantsen bovendien het programma De TROS Autoshow. Tevens is hij presentator van het radioprogramma TROS in bedrijf.

Mr. Bas van Werven is te boeken als dagvoorzitter, presentator en gespreksleider. Hij interviewt (ook in het Engels) met een combinatie van scherpte, inhoud en humor.

© Quality Bookings – Almere

Bas van Werven spreekt graag over:

Bas van Werven boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bas van Werven. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21