Info & boekingen
Spreker Bas van Teylingen - Social media-expert, YouTuber en regisseur Copyright foto: Otto van den Toorn
Exclusief bij
Quality Bookings

Bas van Teylingen Social media-expert, YouTuber en regisseur

Bas van Teylingen als spreker boeken

Bas van Teylingen heeft zijn sporen in de mediawereld ruimschoots verdiend. Met zijn uitgebreide ervaring als programmamaker, film- en televisieregisseur, tekstschrijver, stemacteur, voice-over en stand-up comedian, kan je hem gerust ‘veelzijdig’ noemen. Bas is daarnaast YouTube Certified, wat zoveel wil zeggen als dat hij écht veel weet van (social) media. Als oprichter van De Tubeschool geeft hij die kennis bovendien graag weer door. En dat doet Bas gedreven, enthousiast en vooral met heel veel humor.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Bas van Teylingen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Bas van Teylingen

Bij Joop van den Ende TV Producties, later Endemol, heeft Bas zich ontwikkeld tot allround regisseur van succesvolle televisieprogramma’s als In Holland staat een Huis en Uitstel van Executie met Martijn Krabbé tot populaire series als ZOOP en Het Huis Anubis.

Bas was initiatiefnemer en regisseur van De Film van Dylan Haegens, de eerste Nederlandse bioscoopfilm die een rechtstreekse vertaling was van de content van YouTube naar het witte doek. De film is in 2018 de 5e film die de Gouden Film status (100.000 bezoekers) heeft bereikt. Ondertussen zijn er al meer dan 300.000 bezoekers naar de bioscoop geweest en is de film zeer populair op Netflix. Sinds oktober 2015 maakt heeft hij zijn eigen YouTube-Kanaal met inmiddels 50k+ abonnees en miljoenen weergaven.

Bas is Chief Creative Officer van zijn bedrijf Online Cookie Collective. OCC is een Influencer Marketing Bureau in Amsterdam met eigen video-productiefaciliteiten. Werkt samen met mediabureaus, creatieve bureaus en adverteerders. OCC heeft zeer relevante kennis van de online wereld en een breed netwerk met high profile influencers. OCC heeft een bijzonder voorliefde voor video, op welk platform dan ook. Video is de snelst groeiende advertentievorm.

In 2019 bracht Bas het boek ‘Help! Mijn kind zit op YouTube‘ uit. Een verhelderende overlevingsgids voor ouders die bang zijn dat hun kind geobsedeerd is door YouTube en die geen idee hebben wat deze wondere wereld inhoudt. Ouders die de verbinding met hun kind een beetje zijn kwijtgeraakt of bang zijn om die kwijt te raken. Na het lezen snap je beter waarom je kind zo gefascineerd is door YouTube en kun je als ouder meepraten over hun helden en onderwerpen die hen interesseren. Of zoals actrice en schrijfster Ilse Warringa (Juf Ank in De Luizenmoeder) en moeder van twee kinderen (14 en 12) in haar voorwoord schrijft: “Aan het einde van het boek heb ik geaccepteerd dat YouTube er simpelweg bij hoort en ben ik zelfs een beetje minder bang geworden voor YouTube”.

Ouders kunnen er niet alleen veel van opsteken, maar ook de communicatie met hun kinderen verbeteren. Simpelweg omdat ze snappen wat er speelt. Zo is Help! Mijn kind zit op YouTube niet alleen een ‘overlevingsgids’ maar ook een inspiratiebron; een ‘must-have’ voor elke ouder, leraar of volwassene die de connectie met de jongere generaties niet wil verliezen.

Met zijn brede ervaring in radio- en televisieland en zijn diepgravende kennis van social media-kanalen als YouTube is Bas de verbindende schakel tussen beide werelden. Zijn ontspannen podium kwaliteiten maken van hem de ideale gastheer en presentator. Of het nu een presentatie, een masterclass, of een dagvoorzitterschap is, hij weet zijn publiek als geen ander te boeien. En als het aan Bas ligt, mag er zeker gelachen worden..

Testimonials:
Bas van Teylingen heeft voor ons meerdere sessies verzorgd. Van meer informatieve tot inspiratiesessies. Bas brengt veel inhoud en weet zijn boodschap vol passie over te brengen, wat hem tot een leuke spreker maakt. De sessies zijn interactief. Bas betrekt het publiek en weet goed te schakelen op de verschillende kennisniveaus. Absoluut een aanrader.
— Monique Bergers – Director Appie Today & Social at Albert Heijn

Bas van Teylingen heeft een aantal keer voor Cinekid een lezing verzorgt over de wereld van YouTube & Social Media. Zowel voor de afdeling Educatie als de afdeling Cinekid for Professionals, en zowel presentaties/lezingen als meer actieve workshops/trainingen. Met zijn kennis van recente ontwikkelingen en zijn enthousiasme over het platform en de community weet hij mensen te entertainen en op enthousiaste wijze veel nieuwe kennis bij te brengen. Daarnaast is zijn overtuiging op het vlak van ethiek op het platform een waardevolle toevoeging. Hij weet niet alleen Nederlandse leerkrachten te boeien die, ook al zitten ze middenin de doelgroep, soms echt weinig kennis hebben van deze wereld. Ook internationale professionals, te gast op de Cinekid Conferentie, die zich dagelijks begeven in de wereld van kinderen & media, brengt hij relevante, soms nieuwe ins & outs. Een enthousiaste, goed geïnformeerde spreker met zeer relevante kennis van zaken.
–Tessa Stoke – Hoofd Educatie Cinekid

Bas kwam bij ons een lezing over YouTube, de mogelijkheden en de functionaliteiten geven. Ontzettend leuk en boeiend verhaal om te horen hoe groot YouTube is en nog gaat worden. Bas vertelde met heel veel passie en heel duidelijk. We hadden nog een uur langer kunnen luisteren naar hem! Hij is echt een authoriteit op dit gebied!
-Nationale Postcode Loterij

Meer informatie & boekingen

Bas van Teylingen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Bas van Teylingen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers