Voormalig voetballer en voetbaltrainer Barry Hughes, ook bekend van de carnavalskraker ‘Ik wil op mijn kop een kamerbreed tapijt’, is te boeken voor inspirerende lezingen over samenwerken en teambuilding.

Speler en trainer
De in Wales geboren Barry Hughes begint zijn sportcarrière als voetballer bij de Engelse voetbalclub West Bromwich Albion. Later vestigt hij zich in Nederland, waar hij onder andere bij Blauw-Wit speelt. Na beëindiging van zijn spelerscarrière gaat hij aan de slag als trainer, eerst bij Harlingen en vervolgens bij Alkmaar, HFC Haarlem en Go Ahead Eagles, Sparta, FC Utrecht, MVV, FC Volendam en nogmaals bij Sparta. In 1989 eindigt hij zijn loopbaan als trainer bij Beerschot.

Entertainer en spreker
Naast voetbaltrainer is de humorvolle Barry Hughes, die getrouwd is met voormalig VARA-presentatrice Elles Berger, ook bekend als zanger van vrolijke carnavalskrakers en van optredens in reclames en televisieshows. Barry Hughes is te boeken als spreker over onderwerpen als leiderschap, teambuilding en succesvol samenwerken. Hughes bereidt zich altijd goed voor en weet zijn publiek op sprankelende wijze te prikkelen.

Bent u benieuwd of Barry Hughes de geschikte spreker is voor uw evenement? Neem dan gerust contact op met het team van Quality Bookings!

Barry Hughes spreekt graag over:

Barry Hughes boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Barry Hughes. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21