20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arno Folkerts Copyright foto: Olga Folkerts-Tokareva

Arno Folkerts als spreker boeken

Arno Folkerts is een naam die inmiddels synoniem staat voor innovatie, motivatie en inspiratie in de wereld van sprekers. Met een rijke achtergrond in de psychologie en een onuitputtelijke passie voor het begrijpen van menselijk gedrag, biedt Arno Folkerts een unieke kijk op hoe individuen en organisaties hun potentieel kunnen maximaliseren. Zijn expertise ligt op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling, teamdynamiek en verandermanagement, waardoor hij een ideale spreker is voor bedrijven en organisaties die streven naar groei en verbetering.

Arno Folkerts

Verandermanagement en Innovatie

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert, maar ook praktische inzichten biedt, dan is Arno Folkerts de ideale keuze. Met zijn unieke expertise op het gebied van motivatie en gedragsverandering weet Arno Folkerts zijn publiek te boeien en te bewegen. Zijn lezingen zijn een mix van wetenschappelijk onderbouwde inzichten en persoonlijke ervaringen, waardoor ze zowel leerzaam als herkenbaar zijn. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, teamdynamiek of organisatorische verandering, Arno Folkerts weet als geen ander hoe hij zijn boodschap moet overbrengen om een blijvende impact te creëren.

Arno Folkerts als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Arno Folkerts een extra dimensie aan elk evenement. Zijn vermogen om te luisteren, te verbinden en op een respectvolle manier te sturen, zorgt ervoor dat hij de perfecte facilitator is voor uw bijeenkomst of conferentie. Met thema’s variërend van leiderschap en teambuilding tot innovatie en creativiteit, weet hij de inhoud aan te passen aan de behoeften van de groep, waardoor elke sessie uniek en op maat gemaakt is. Zijn interactieve stijl zorgt ervoor dat deelnemers betrokken blijven en geïnspireerd raken.

Over motivatie en gedragsverandering

Motivatie en gedragsverandering zijn cruciale thema’s in zowel het persoonlijke als professionele leven. Arno Folkerts is een expert op dit gebied en biedt waardevolle inzichten over hoe mensen kunnen worden gemotiveerd en hoe gedragsverandering effectief kan worden geïmplementeerd. Tijdens zijn lezingen behandelt hij onderwerpen zoals de psychologie achter motivatie, strategieën voor gedragsverandering, en het belang van een positieve mindset. Hij biedt concrete tools en technieken die individuen en organisaties kunnen toepassen om hun doelen te bereiken.

Arno Folkerts inhuren voor een lezing

Het inhuren van Arno Folkerts voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. U kunt contact opnemen met Quality Bookings, waar ons team u zal begeleiden door de verschillende stappen. Van het bespreken van uw specifieke wensen en het vaststellen van een datum tot het overeenkomen van de voorwaarden, wij zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice, streven we ernaar om alle drempels weg te nemen en u een zorgeloze ervaring te bieden.

Biografie

Arno Folkerts heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als expert in motivatie en gedragsverandering. Zijn reis begon met een academische achtergrond in psychologie, waar hij zich specialiseerde in menselijk gedrag en motivatietheorieën. Zijn passie voor dit onderwerp leidde hem naar verschillende rollen binnen organisatieadvies en coaching, waar hij zijn kennis en vaardigheden verder ontwikkelde.

Gedurende zijn carrière heeft Arno Folkerts gewerkt met een breed scala aan organisaties, van kleine start-ups tot grote multinationals. Zijn benadering is altijd gericht op het begrijpen van de unieke dynamiek en uitdagingen van elke organisatie, en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen die leiden tot duurzame verandering en verbetering.

Over de lezingen van Arno

Zijn lezingen en workshops zijn niet alleen gebaseerd op theoretische kennis, maar ook op zijn rijke ervaring in het veld. Dit stelt hem in staat om realistische en praktische inzichten te bieden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, heeft hem tot een veelgevraagd spreker gemaakt.

Naast zijn professionele werk is Arno Folkerts ook actief in verschillende maatschappelijke initiatieven en non-profitorganisaties. Zijn toewijding aan het verbeteren van de samenleving en het ondersteunen van individuen in hun persoonlijke en professionele groei is een drijvende kracht achter al zijn inspanningen.

Als auteur heeft hij verschillende publicaties op zijn naam staan, waarin hij zijn expertise op het gebied van motivatie en gedragsverandering deelt. Deze werken zijn niet alleen populair binnen de academische gemeenschap, maar ook bij een breder publiek dat op zoek is naar praktische tips en inzichten.

Arno Folkerts is een spreker die niet alleen inspireert met zijn woorden, maar ook met zijn daden. Zijn unieke combinatie van academische kennis, praktijkervaring en maatschappelijke betrokkenheid maken hem tot een uitstekende keuze voor elk evenement of organisatie die op zoek is naar diepgaande, praktische en inspirerende inzichten.

Reviews over Arno Folkerts

"Humorvolle, goed op het overwegend jonge publiek gerichte presentatie; een inspirerend verhaal. Altijd lastig om voor zo'n divers publiek een boodschap van veranderen te brengen, het is Arno wel gelukt."

― Jan

"Via Quality Bookings kwamen we bij Arno Folkerts uit en hadden wij een fantastische dag die in het teken stond van het brein en verandering. Ayca Szapora opende de dag en Arno Folkerts sloot hem aan het einde weer af. Ons congres had een kop en een staart en werd door iedereen als zeer positief ervaren!"

― NVG Golf

“Veel humor en energie met mooie inzichten, een echte performer”

― Anoniem

“Prachtig verhaal. Nu begrijp ik meer van mijn eigen gedrag.”

― Anoniem

“Een entertainer! Verbluffend verrassend!”

― Anoniem
Schrijf een review

Video met Arno Folkerts

Meer informatie & boekingen

Arno Folkerts inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Arno Folkerts
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers