Info & boekingen
Spreker Arno Folkerts - Verandermanagement en Innovatie Copyright foto: Olga Folkerts-Tokareva

Arno Folkerts Verandermanagement en Innovatie

Arno Folkerts als spreker boeken

Arno Folkerts is een sterk voorbeeld van een moderne coachende directeur. Hij is een man van de praktijk die met kennis, gevoel, humor, kwetsbaarheid en wilskracht op zowel strategisch als operationeel niveau verandering eenvoudig en concreet maakt. Hij staat bekend om zijn warme doch duidelijke aanpak, waardoor hij in staat is op alle lagen te communiceren.

 • Snel contact met Arno Folkerts
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Arno Folkerts

Na onder andere een internationale carrière werd Arno Folkerts algemeen directeur bij een vooraanstaande Automotive dealerholding. Hij leidde het bedrijf in een sterk veranderende tijd van een “old school” automobielbedrijf naar een toonaangevende moderne autogroep. En het had zo anders kunnen lopen. Immers, vanuit een te sterke groei belandde het bedrijf in 2016 in een enorme crisis. Doelen werden niet meer behaald, een dramatische klanttevredenheid, een grootscheepse fraude en een groot negatief resultaat. Met zijn moderne, duidelijke aanpak leidde hij het bedrijf terug naar de absolute top van het land in de Automotive branche. In 2019 werd hij daarmee onder andere verkozen tot ‘Audi Dealer van het Jaar’.

In dat zelfde jaar gooide hij het roer om en zette zijn carrière voort als spreker, trainer en adviseur in Verandermanagement.  Met zijn brede expertise begeleidt hij nu vele bedrijven in uiteenlopende branches met het in gang zetten van verandering. Door dit te belichten vanuit het menselijk brein, geeft hij veel inzichten voor een cultuurverbetering. Dit doet hij als coach, adviseur en met name als spreker.

Als spreker gaat Arno op zijn humorvolle, karakteristiek inspirerende energieke manier in op thema’s als verandering, beïnvloeding, samenwerking en de (on)mogelijkheden en kansen van het menselijk brein. Hiermee opent hij de ogen van het publiek voor een betere samenwerking, cultuurverbetering en innovatie. Hij laat tevens zien dat leiderschap een gevolg is van (authentiek) gedrag en hoe eigenaarschap ontstaat. Omdat verandering nu eenmaal krachtiger ingezet wordt uit passie, zitten zijn presentaties vol humor, nadenkertjes, zelfspot en verassingen. Hij gebruikt veel visuele middelen als voorbeeld en maakt gemakkelijk contact met het publiek.

Door de unieke samenwerking met Paul Smit, waarbij neurowetenschap, humor en ervaring een belangrijke rol spelen, is het mogelijk zowel Arno als Paul te boeken voor uw evenement via Quality Bookings. Het evenement krijgt dan een kop en een staart waarbij thema’s nog beter belicht worden. Niet voor niets is de slogan van Folkerts en Smit ‘Keynotes door Kwaliteit!’

Na het volgen van Arno’s keynote weet je:
– Hoe je gedrag verandert vanuit de diepere lagen in het brein
– Wat de meest effectieve verandertool is
– Waarom persoonlijke ontmoeting het belangrijkste zal blijven
– Hoe je betrokkenheid van mensen kunt vergroten
– Hoe werkgeluk en passie kunnen toenemen
– Hoe je komt tot een optimale klantbeleving
– Hoe het komt dat we subjectief en selectief waarnemen
– Op welke wijze ons brein wordt beïnvloed
– Hoe we samenwerking soepel kunnen laten verlopen
– Hoe creativiteit en innovatie werken in ons brein

Onderwerpen

 1. Anders kijken
 2. Samenwerking
 3. Kracht van herhaling
 4. Authenticiteit
 5. Commitment
 6. Leiderschap
 7. Kwetsbaarheid
 8. Communicatie
 9. Cultuurverbetering

Meer informatie & boekingen

Arno Folkerts inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Arno Folkerts
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers