Zijn eigen satirische show, Lubach op Zondag, uitgezonden door de VPRO, scoort hoge kijkcijfers. Sinds hij in De Wereld Draait Door een steuntje in de rug kreeg van Matthijs van Nieuwkerk, behoort Arjen (1979) tot de belangrijkere smaak- en opiniemakers van Nederland. Zijn uitzendingen op zondagavond zijn met regelmaat aanleiding voor spraakmakend nieuws.

Presentator Arjen Lubach inhuren zorgt altijd voor reuring

Het repertoire van Arjan is breed. Hij is veelzijdig en spitsvondig, maar ook geëngageerd. Als spreker zorgt hij voor diepgang, zijn talent als presentator geeft toegevoegde waarde aan uw event of relatie- of personeelsbijeenkomst. Arjan Lubach inhuren als dagvoorzitter zorgt altijd voor onverwachte, memorabele momenten. Sinds zijn ironische ‘Trump-video’ is Lubach op Zondag zelfs een internationaal merk. De video werd 41 miljoen keer bekeken en eindeloos gekopieerd.

Lubach begint zijn loopbaan als presentator bij OOG, de lokale radiozender van de stad Groningen. Later presenteert hij radioprogramma’s bij de NPS, de VARA en de VPRO. Op tv werkte hij mee aan Koefnoen en aan een satirische taalrubriek bij De Wereld Draait Door. Hij lanceert de controversiële internetsite Buro Menkema en maakt voor de NPS en BNN  het satirische tv-programma De Nieuwste Show.

Ook u kunt Arjen boeken als spreker/dagvoorzitter

De initiator en presentator van Lubach op Zondag schrijft toneelstukken en filmscenario’s en is actief als cabaretier. Films waarvoor hij het scenario schreef, zijn onder meer: De Goudfazant en Midzomernacht. In 2006 publiceerde de spreker en presentator zijn eerste boek: Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend.

Andere succesvolle boeken van Lubach zijn: Bastaardsuiker en Magnus. Zijn thriller IV werd in 2013 genomineerd voor de Gouden Strop. Naast zijn veelzijdige loopbaan als schrijver, programmamaker en presentator, is Arjen beschikbaar als spreker, presentator en dagvoorzitter. Ook u kunt hem als zodanig inhuren of direct boeken voor uw congressen, events of bedrijfsbijeenkomsten.

Contact leggen met Arjen Lubach

Wilt u deze veelzijdige presentator en spreker inhuren? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Arjen Lubach te boeken als dagvoorzitter of discussieleider? Neem contact op met Quality Bookings. Wij zijn u graag van dienst bij het boeken van een spreker, presentator of dagvoorzitter die waarde toevoegt aan uw event.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Arjen Lubach spreekt graag over:

Arjen Lubach boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Arjen Lubach. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21