Antoinette van Alphen

Antoinette van Alphen is een psychologe die inspirerende lezingen, workshops en trainingen organiseert. Zij is onder andere gespecialiseerd in thema’s als zelfvertrouwen, teambuilding, leiderschap, cultuurverandering, burn-outs, intuïtie en spiritualiteit.

Psychologie
Van Alphen studeerde klinische psychologie, experimentele psychologie en psychofysiologie en volgde vervolgens diverse psychotherapeutische opleidingen. Zo verdiepte zij zich in psychoanalytische gesprekstherapie, directieve groepstherapie en gedragstherapie.

Omdat deze studies echter een hoop vragen onbeantwoord lieten, ging zij ook de wereld over reizen om de schoonheid van alle landen te bewonderen en kennis te maken met de mensen en hun culturen. Uiteindelijk bleef zij enige jaren in het Verre  Oosten en India. Om met de inwoners te kunnen communiceren leerde zij ook enkele talen.

Terug in Nederland ging Van Alphen voor Outward Bound Nederland werken als outdoor management trainer. In deze functie kon zij haar ervaringen in het buitenland goed gebruiken. Van Alphen leerde tal van managers begrip, respect, waardering en handigheid te hebben bij het samenwerken met mensen uit andere culturen.

Intuïtie
Uiteindelijk nam Van Alphen het bedrijf waar zij werkte over en veranderde de naam in MTC Outdoor Europe. Naast de bestaande trainingen in teambuilding, cultuurverandering en leiderschap ontwikkelde zij nieuwe programma’s als EnergieManagement en Professionele Intuïtie.

Van Alphen wordt regelmatig gevraagd als spreker. In haar lezingen weet zij een enthousiaste sfeer neer te zetten en ze laat haar luisteraars kennismaken met nieuwe, verrijkende ideeën.

Wilt u Antoinette van Alphen boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Antoinette van Alphen spreekt graag over:

Antoinette van Alphen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Antoinette van Alphen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21