Dat Anouska Wink mooi is, ontgaat niemand. Haar carrière als model begint al als ze amper vijftien jaar oud is. Ze reist de hele wereld over en siert de covers van bekende bladen. Maar Anouska is meer dan een fraai plaatje. Veel meer zelfs. Haar acteertalent blijft niet onopgemerkt en zij bekwaamt zich met inzet en enthousiasme in het presenteren. Bedrijven en instellingen die Anouska Wink inhuren als presentator, vrolijken hun evenement op met een dame die zich tot in de puntjes voorbereidt en toch nooit haar spontaniteit verliest.

Acteertalent
Als model werkt Anouska Wink voor diverse gerenommeerde modellenbureaus. Als blijkt dat zij ook over andere talenten beschikt, besluit zij daarnaast verschillende acteerworkshops en cursussen te volgen. Daarna krijgt Anouska rollen in de bekende soapseries Onderweg naar Morgen, Costa! en Goede Tijden, Slechte Tijden, en speelt ze in een korte film van regisseur Jos Stelling. Bovendien schittert zij in binnen- en buitenland in televisiecommercials van grote merken als Philips, Rivella Light en Biodermal.

Presentatie
Naast haar acteerwerk richt Anouska zich gaandeweg steeds sterker op het presenteren. Zij is co-presentator van enkele televisieprogramma’s bij Veronica. Daarnaast wordt zij vaak gevraagd bedrijfsfeesten, evenement en modeshows te presenteren en dit werk blijkt haar bijzonder goed te liggen. Inmiddels heeft Anouska de presentatie verzorgd van een groot aantal evenementen, waaronder Van Lanschot Masters, de International Tug and Salvage Convention, PSV Ladies’ Night, TV Models 2005, en de Finale Rimmel Modelmasters.

Anouska Wink is te boeken als presentator. Door een goede voorbereiding en haar spontane karakter probeert zij zich te onderscheiden van anderen. Daarbij verstaat Anouska de kunst zich snel in te leven en aan te passen. Zij geniet van de interactie met het publiek en weet gesprekspartners schijnbaar moeiteloos op hun gemak te stellen.

Anouska Wink boeken voor uw evenement?

 

Anouska Wink spreekt graag over:

Anouska Wink boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Anouska Wink. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21