Anouk van Kooijk

Anouk van Kooijk is een bekend model, danseres, musicalster en televisiepresentatrice die ook is te boeken als presentator voor uw seminar of congres. Ze heeft zowel voor als achter de camera een schat aan ervaring opgebouwd en weet als presentatrice elk evenement tot een doorslaand succes te maken.

Model en danseres Anouk van Kooijk inhuren als spreker of presentator

Anouk van Kooijk studeert in 1997 af aan de Dansacademie Hogeschool voor de Kunsten, een opleiding die het startschot blijkt voor een gevarieerde carrière. Ze speelt in diverse succesvolle musicals zoals Grease, Grace the Musical, Copacabana, Winx Club the musical en Musicals in Ahoy. Daarnaast maakt ze furore als danseres en treedt ze op in grote tv-shows, evenementen en concerten met verschillende artiesten.

In de tussentijd ziet ze kans ook als model aan de weg te timmeren. Ze werkt voor verschillende gerenommeerde merken in binnen- en buitenland en combineert dit met een kopstudie Culturele Bedrijfsvoering aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Op dat moment kan ze nog niet vermoeden dat veel bedrijven haar in de toekomst willen inhuren als presentatrice of spreker.

Presentatrice van meerdere succesvolle tv-programma’s

Daar komt verandering in als ze in 2000  haar debuut maakt als presentatrice van het televisieprogramma Motor TV bij Yorin. Ze krijgt de kans van de zender om haar eigen item te presenteren en grijpt deze met beide handen aan. Een nieuwe passie is geboren en bij verschillende regionale omroepen ontwikkelt ze zich in sneltreinvaart verder.

In 2008 neemt haar televisiecarrière een nieuwe wending als ze wordt gevraagd als coach en presentatrice voor het programma Help mijn man kan niet dansen met Humberto Tan bij RTL4. Andere programma’s bij verschillende zenders volgen. Voorbeelden zijn onder meer Regio Business Magazine en Ondernemend Nederland bij RTL7 / RTLZ, het lifestyleprogramma LifeStyleXperience bij RTL4 en het kookprogramma Madri rond de wereld op NET5. Sinds 2014 presenteert ze het woonprogramma Alles over wonen op SBS6 en Wat vrouwen willen op NET5.

Anouk van Kooijk boeken als presentator voor evenement

Anouk van Kooijk onderscheidt zich met een grote veelzijdigheid, want naast haar werkzaamheden als presentatrice is ze ook actief als creative producer en presentator van (zakelijke) events. Zowel voor als achter de camera heeft ze een ruime ervaring opgebouwd, die haar goed van pas komt bij haar werkzaamheden als spreker en presentatrice. Veel organisaties willen haar boeken vanwege haar veelzijdigheid, enthousiasme en grote professionaliteit.

Contact opnemen met Anouk van Kooijk

Wilt u de veelzijdige presentatrice Anouk van Kooijk ook inhuren als spreker of presentator op uw congres, seminar of zakelijke bijeenkomst? U kunt deze enthousiaste persoonlijkheid boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings.

Anouk van Kooijk spreekt graag over:

Anouk van Kooijk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Anouk van Kooijk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21