Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is zakenvrouw in hart in nieren en alleskenner op het gebied van online media en social media. Daarnaast is ze hét bewijs dat je from scratch een zeer succesvol bedrijf kunt starten. Annic is oprichtster en eigenaresse van ILoveFashionNews.com, de grootste modenieuws site van Nederland, en van Van Wonderen Publishing en  Consultancy, een uitgeverij van online media.  Ze heeft onlangs haar eerste boek Masterclass Ondernemen gelanceerd, welke inmiddels al een tweede druk heeft gekregen.

Annic van Wonderen als spreker
Annic geeft lezingen en presentaties over succesvol ondernemen. Haar expertise ligt op het gebied van online media. Als spreker vertelt ze haar verhaal over hoe zij een goed idee in vijf jaar tijd wist uit te bouwen tot een zeer succesvolle onderneming. Een verhaal van een jonge vrouw die met een commerciële insteek overal het beste uit weet te halen.

Annic van Wonderen spreekt graag over:

Annic van Wonderen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Annic van Wonderen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21