20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Anky van Grunsven

Anky van Grunsven als spreker boeken

Anky van Grunsven, een naam die synoniem staat voor doorzettingsvermogen en topprestaties in de paardensport, is nu beschikbaar voor boekingen als gastspreker bij Quality Bookings. Met haar indrukwekkende carrière als drievoudig Olympisch kampioen in de dressuur, biedt Anky een uniek inzicht in de wereld van topsport, mentale kracht en het overwinnen van uitdagingen. Haar lezingen, doordrenkt met persoonlijke anekdotes en lessen uit de sportwereld, zijn een bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar excellentie in hun professionele of persoonlijke leven.

Anky van Grunsven

Nederlandse dressuuramazone

Anky van Grunsven als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Anky van Grunsven niet alleen haar charisma en energie naar uw evenement, maar ook een diepgaande kennis van teamdynamiek, leiderschap en motivatie. Anky, die gewend is aan de druk van wereldklasse competities, excelleert in het begeleiden van gesprekken over thema’s als het bereiken van topresultaten, de balans tussen werk en privé, en het belang van mentale veerkracht. Haar vermogen om diepgang en lichtheid te combineren maakt haar tot een veelgevraagde dagvoorzitter voor uiteenlopende evenementen.

Over het belang van mentale kracht in topsport

Mentale kracht is cruciaal in de topsport. Anky van Grunsven illustreert dit aan de hand van haar eigen ervaringen in de dressuurwereld. Ze spreekt over het belang van focus, discipline en het omgaan met tegenslagen. Haar lezingen bieden waardevolle inzichten voor zowel sportprofessionals als bedrijfsleiders, aangezien de principes van mentale kracht universeel toepasbaar zijn. Anky behandelt onderwerpen als stressmanagement, doelen stellen en het belang van een positieve mindset, zowel in de sportarena als in het bedrijfsleven.

Anky van Grunsven inhuren voor een lezing

Het boeken van Anky van Grunsven voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces bij Quality Bookings. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van de eerste aanvraag tot aan de uitvoering van het evenement. Wij zorgen ervoor dat uw ervaring met het boeken van Anky soepel en zonder zorgen verloopt, met duidelijke communicatie en ondersteuning gedurende het hele proces. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw evenement met Anky van Grunsven een onvergetelijke ervaring wordt voor alle aanwezigen.

Biografie van Anky van Grunsven

Anky van Grunsven, geboren op 2 januari 1968 in Erp, Nederland, is een van de meest succesvolle dressuurruiters in de geschiedenis. Van jongs af aan had Anky een passie voor paarden en begon ze op jonge leeftijd met rijden. Haar talent en toewijding leidden haar naar de top van de dressuursport.

Anky’s eerste grote succes kwam in 1989 toen ze Europees kampioen werd. Dit was slechts het begin van een reeks indrukwekkende overwinningen, waaronder drie gouden medailles op de Olympische Spelen (in 2000, 2004 en 2008) en vele wereld- en Europese kampioenschappen. Haar prestaties hebben niet alleen de Nederlandse dressuur op de kaart gezet, maar ook de manier waarop dressuur wereldwijd wordt beoefend, beïnvloed.

Buiten de wedstrijdarena staat Anky bekend om haar vastberadenheid, haar vermogen om tegenslagen te overwinnen en haar toewijding aan de sport. Deze eigenschappen hebben haar geholpen om op het hoogste niveau te blijven presteren, zelfs in tijden van persoonlijke en professionele uitdagingen.

Anky is ook bekend om haar innovatieve benadering van training en wedstrijdvoorbereiding. Ze heeft technieken en strategieën ontwikkeld die niet alleen haar prestaties hebben verbeterd, maar ook door andere ruiters over de hele wereld zijn overgenomen. Haar invloed strekt zich uit buiten de dressuurarena, waar ze een rolmodel en inspiratiebron is voor sporters in allerlei disciplines.

Naast haar sportieve carrière is Anky een succesvolle zakenvrouw en coach. Ze heeft een eigen dressuurstal, waar ze jong talent traint en begeleidt. Haar ervaring en kennis van de sport maken haar een gewaardeerd coach en mentor.

Anky’s betrokkenheid bij de paardensport gaat verder dan alleen de competitieve arena. Ze is actief in het promoten van de sport en betrokken bij verschillende liefdadigheidsprojecten. Haar passie voor paarden en sport, gecombineerd met haar toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid, maken haar een unieke en gerespecteerde figuur in de wereld van de paardensport.

Als spreker deelt Anky van Grunsven haar ervaringen, inzichten en levenslessen, waarmee ze haar publiek inspireert en motiveert. Haar verhalen zijn niet alleen relevant voor sportliefhebbers, maar voor iedereen die streeft naar persoonlijke en professionele groei. Anky’s lezingen zijn een combinatie van inspirerende verhalen, praktische tips en diepgaande inzichten, die ze op een toegankelijke en boeiende manier overbrengt. Ze is de perfecte keuze voor uw volgende evenement, of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, een sportevenement of een inspiratiesessie. Met Anky van Grunsven haalt u een echte kampioen in huis, die uw publiek zal boeien en inspireren.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
 • Snel contact met Anky van Grunsven
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Anky van Grunsven

Meer informatie & boekingen

Anky van Grunsven inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Anky van Grunsven
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers