20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Angélique Schmeinck

Angélique Schmeinck als spreker boeken

Angélique Schmeinck is niet alleen een culinair meesterbrein maar ook een inspirerende gastspreker. Haar expertise in de gastronomie en haar passie voor creativiteit maken haar een ideale kandidaat voor evenementen die smaak, innovatie en inspiratie combineren. Angélique’s unieke benadering van koken, die kunst en wetenschap verenigt, spreekt tot ieders verbeelding. Haar lezingen gaan vaak over de kunst van smaakcombinaties, culinaire innovaties en het belang van duurzaamheid in de keuken. Als je Angélique Schmeinck boekt, breng je een wereld van smaken, geuren en kleuren naar je evenement.

Angélique Schmeinck

Culinair & creativiteit

Angélique Schmeinck als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Angélique Schmeinck een unieke flair naar elke bijeenkomst. Haar vermogen om diepgaande culinaire kennis te combineren met een boeiende presentatiestijl maakt haar bijzonder geschikt voor evenementen die zich richten op voedsel, duurzaamheid en creativiteit. Ze blinkt uit in thema’s zoals ‘De toekomst van voeding’, ‘Creativiteit in de keuken’ en ‘Gastronomische duurzaamheid’. Met Angélique als dagvoorzitter krijgt je evenement niet alleen inhoudelijke diepgang maar ook een smaakvolle en inspirerende invulling.

Over culinaire creativiteit

Culinaire creativiteit is een gebied waarin Angélique Schmeinck excelleert. Deze vorm van creativiteit gaat verder dan het bereiden van maaltijden; het is een kunstvorm die alle zintuigen prikkelt. Het kiezen voor dit onderwerp betekent een duik nemen in een wereld waar smaak, textuur, aroma en presentatie samenkomen om memorabele eetervaringen te creëren. Angélique kan spreken over onderwerpen als innovatieve kooktechnieken, de psychologie van smaak, en de kunst van het combineren van ingrediënten. Deze onderwerpen bieden een fascinerende kijk op hoe we eten ervaren en genieten.

Angélique Schmeinck inhuren voor een lezing

Het boeken van Angélique Schmeinck voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Neem contact op met Quality Bookings voor een offerte en bespreek je wensen en de details van het evenement. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de succesvolle uitvoering van de lezing. We zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt, zodat je je kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Angélique Schmeinck

Angélique Schmeinck’s levensverhaal is even rijk en gevarieerd als haar culinaire creaties. Geboren en getogen in Nederland, ontwikkelde ze al op jonge leeftijd een passie voor koken. Haar culinaire reis begon in de keukens van gerenommeerde restaurants, waar ze haar vaardigheden aanscherpte en een diepe kennis van gastronomie opdeed.

Na een aantal jaren ervaring, besloot Angélique haar culinaire horizon te verbreden. Ze ging studeren aan de prestigieuze kookschool in Parijs, waar ze haar vaardigheden verfijnde en een liefde voor culinaire kunst ontwikkelde. Terug in Nederland, begon ze haar eigen unieke pad te bewandelen, waarbij ze haar kennis en passie voor koken deelde door middel van boeken, televisieprogramma’s en workshops.

Angélique’s culinaire filosofie is gebaseerd op de overtuiging dat eten meer is dan alleen voeding; het is een kunstvorm die mensen samenbrengt en hen in staat stelt om te genieten van de schoonheid van creativiteit. Haar benadering van koken is innovatief en experimenteel, maar altijd met respect voor de traditionele technieken en ingrediënten.

Naast haar werk als chef-kok heeft Angélique zich ontwikkeld tot een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter. Haar lezingen en presentaties zijn een combinatie van haar diepgaande culinaire kennis en haar vermogen om verhalen te vertellen die boeien en inspireren. Of ze nu spreekt over de kunst van het koken, de wetenschap achter smaakcombinaties, of de rol van voeding in onze samenleving, haar woorden zijn altijd doordrenkt met passie en inzicht.

In haar vrije tijd blijft Angélique zich verdiepen in de culinaire wereld, altijd op zoek naar nieuwe smaken, technieken en inspiraties om haar kennis te verbreden. Haar onverzadigbare nieuwsgierigheid en toewijding aan haar ambacht maken haar tot een van de meest gerespecteerde figuren in de culinaire wereld.

Het boeken van Angélique Schmeinck voor je evenement garandeert een ervaring die zowel verrijkend als onvergetelijk is. Haar vermogen om de kunst en wetenschap van het koken te combineren met boeiende verhalen en praktische inzichten maakt haar tot een ideale spreker voor elke bijeenkomst die zich richt op voedsel, creativiteit en innovatie. Met haar aan boord is je evenement verzekerd van een smaakvolle en inspirerende invulling.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Angélique Schmeinck

Schrijf een review

Video met Angélique Schmeinck

Meer informatie & boekingen

Angélique Schmeinck inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Angélique Schmeinck
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers