Acteur en stand-up comedian Amar is te boeken als een duidelijk aanwezige, humoristische spreker en veelzijdige presentator, die zijn Marokkaanse achtergrond niet verloochent.

Acteur, regisseur, docent
Amar El-ajjouri werd geboren in Marokko maar groeide op in het Nederlandse Den Haag. Na een acteursopleiding te hebben gevolgd, speelt hij onder andere in het VPRO-televisiedrama De Zaak Braun. Naast zijn acteerwerk is Amar werkzaam als docent en regisseert hij voorstellingen met jongeren. Hij specialiseert zich bovendien in het geven van trainingen, presentaties en workshops voor uiteenlopende instellingen en bedrijven.

Amar speelt
Sinds 2004 verzorgt Amar onder de noemer ‘Amar speelt’ avondvullende cabaretvoorstellingen. Diverse ministeries, gemeenten, belangenorganisaties en bedrijven weten hem te vinden en laten Amar hun festivals, congressen en andere bijeenkomsten opluisteren met stand-up comedy of als presentator.

Amar is te boeken als spreker en presentator. Met veel scherpte, humor en creativiteit weet hij zijn publiek uit te dagen, waarbij hij zaken die samenhangen met zijn culturele achtergrond niet uit de weg gaat.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Amar spreekt graag over:

Amar boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Amar. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21