Wat als de Bitcoin wint?

De keynote “Als de Bitcoin wint” neemt u mee in een gewaagd gedachtenexperiment. Het spiegelt een wereld voor waarin de dollar is gevallen. Waarin een totale reset gaande is en schulden collectief worden afgeschreven door overheden en bedrijven. Massaal omarmen zij het alternatief: de Bitcoin.

Het klinkt misschien als het scenario voor een spannende film, maar het achterliggende idee is niet geheel onrealistisch. Want wat als het vertrouwen in de bestaande valuta’s verdwijnt en de wereld Bitcoin accepteert als wereldmunt? Welke effecten zal dat hebben op ons huidige systeem?

En stelt u zich eens voor: wat als de alom geprezen Blockchaintechnologie inderdaad volledig geïntegreerd wordt in onze systemen? Wat zijn hiervan de positieve en negatieve gevolgen en moeten we hiermee wel zo blij zijn?

Kortom: is de Blockchain wel die geluksmachine?

In deze lezing werpen gespecialiseerde sprekers van Quality Bookings hun licht op deze en andere belangrijke vragen. Ze gaan hierbij net een stapje verder dan in andere lezingen over de Blockchain en nemen hun publiek mee op een filosofische ontdekkingsreis die uitnodigt tot creativiteit en origineel denkwerk. Tijdens deze sessies ontstaan vaak de beste ideeën tot producten en innovaties.

Wilt u meer dan alleen oppervlakkige kennis van deze ontwikkeling die naar verluidt de hele financiële wereld op zijn kop gaat zetten? De trendwatchers van Quality Bookings filosoferen graag met u over deze trend die inmiddels al internet 2.0 genoemd wordt. Het resultaat is een lezing die alles te maken heeft met het durven loslaten van vertrouwde denkpatronen.

Quality Bookings brengt de keynote “Als de Bitcoin wint” naar professionele organisaties en businessclubs door heel het land. De ervaring van onze sprekers in training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport zorgt voor een lezing die vanaf het eerste moment de aandacht grijpt en deze vervolgens niet meer loslaat.

De interactieve lezing vol snedige anekdotes geeft u een blik achter de schermen in een toekomstige wereld waarin de Blockchain en de Bitcoin ons systeem heringericht hebben. Vanzelfsprekend leidt dit tot de nodige vragen. Na afloop van de keynote heeft u dan ook volop de gelegenheid om deze te stellen en een praatje te maken met de sprekers.

Wat als de Bitcoin wint? spreekt graag over:

Wat als de Bitcoin wint? boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wat als de Bitcoin wint?. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21