Wat als de Bitcoin wint?

Trendwatchers Raymond ter Horst en Etienne van ‘t Kruys brengen de uiterst complexe informatie over de Blockchain en Bitcoin in eenvoudige taal over aan hun publiek. In de keynote “Als de Bitcoin wint” nemen zij u mee in een gewaagd gedachtenexperiment.

Het duo neemt in deze lezing de zaal mee naar een wereld waar de dollar is gevallen. De totale reset is gaande, schulden worden collectief afgeschreven door bedrijven en overheden. De Bitcoin wordt massaal omarmt als alternatief. Wat als het vertrouwen in de bestaande valuta’s verdwijnt en de Bitcoin wordt als wereldmunt geaccepteerd. Welke effecten zal dat hebben op ons huidige bestaan? En wat als de blockchaintechnologie inderdaad volledig toegepast gaat worden in onze systemen? Wat zullen de positieve en negatieve gevolgen hiervan zijn? Moeten we daar dan wel zo blij mee zijn? Is de Blockchain wel die geluksmachine?

Raymond en Etienne gaan in deze lezing net een stapje verder dan in hun andere lezingen. Ze nemen hun zaal mee op een filosofische ontdekkingsreis. Dit nodigt uit tot creativiteit en origineel denkwerk. Veelal ontstaan goede ideeën tot producten en innovaties tijdens deze sessies.

Dus wilt u dieper ingaan op deze ontwikkeling die volgens sommigen de hele bestaande financiële wereld op de kop gaat zetten? Raymond en Etienne komen graag om met u te filosoferen over de toekomstige ontwikkelingen over deze trend die al wel internet 2.0 genoemd wordt. Een lezing die alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde denkpatronen.

Raymond en Etienne brengen de keynote “Als de Bitcoin wint” naar professionele organisaties en businessclubs door heel het land. De ervaring die zij hebben in training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport zorgen ervoor dat u van het begin tot het eind betrokken zult zijn. De duo-presentatie maakt het extra dynamisch.

Met deze interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes nemen zij u in begrijpelijke taal mee naar de toekomstige wereld waarin de Blockchain en de Bitcoin ons systeem heringericht hebben.  Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met ze te maken.

Na deze lezing barst u van de nieuwe ideeën en ziet u een veelvoud aan kansen die deze technologie voor u en uw bedrijf te bieden heeft.

Wat als de Bitcoin wint? spreekt graag over:

Wat als de Bitcoin wint? boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wat als de Bitcoin wint?. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21