20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Alberto Stegeman

Alberto Stegeman als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een dynamische en ervaren gastspreker, dan is Alberto Stegeman de perfecte keuze. Met zijn indrukwekkende achtergrond in onderzoeksjournalistiek en televisieproductie, weet Alberto elk publiek te boeien. Hij is vooral bekend van zijn programma ‘Undercover in Nederland’, waar hij diverse maatschappelijke problemen aan het licht bracht. Als spreker brengt hij deze ervaringen op boeiende wijze over, met focus op thema’s als onderzoeksjournalistiek, ethiek, veiligheid en integriteit. Zijn vermogen om complexe zaken helder te presenteren maakt hem een ideale spreker voor diverse evenementen.

Alberto Stegeman

Onderzoeksjournalist

Alberto Stegeman als dagvoorzitter boeken

Alberto Stegeman onderscheidt zich als dagvoorzitter door zijn journalistieke scherpte en vermogen om diepgang te brengen in elk gesprek. Hij is uitermate geschikt voor evenementen die draaien om maatschappelijke thema’s, veiligheid en rechtvaardigheid. Met zijn ervaring in de televisiewereld weet hij als geen ander hoe hij een verhaal moet vertellen en hoe hij een panel of discussie levendig en boeiend kan houden. Zijn betrokkenheid bij onderwerpen als privacy, onderzoeksjournalistiek en maatschappelijke misstanden geeft een extra laag aan elk evenement waar hij de dagvoorzitter is.

Over onderzoeksjournalistiek

Onderzoeksjournalistiek is een cruciaal onderdeel van onze democratie. Het zorgt voor transparantie en houdt machthebbers verantwoordelijk. Alberto Stegeman, met zijn jarenlange ervaring in dit veld, is de perfecte spreker om de nuances en belang van dit onderwerp te belichten. Hij kan discussiëren over de ethische dilemma’s waarmee journalisten te maken krijgen, de impact van hun werk op de maatschappij en de uitdagingen van moderne onderzoeksjournalistiek. Met voorbeelden uit zijn eigen carrière biedt hij een uniek inzicht in de wereld van onderzoeksjournalistiek.

Alberto Stegeman inhuren voor een lezing

Het boeken van Alberto Stegeman voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Contacteer Quality Bookings en binnen 24 uur ontvang je een all-inclusive offerte. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van het kiezen van het juiste thema tot de praktische organisatie van het evenement. Wij zorgen ervoor dat de lezing van Alberto perfect aansluit op jouw wensen en behoeften, en garanderen tevredenheid met onze service.

Biografie van Alberto Stegeman

Alberto Stegeman, geboren in 1971, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde onderzoeksjournalisten van Nederland. Zijn carrière begon bij de lokale omroep in Hardenberg, waarna hij zich verder ontwikkelde bij SBS6 met programma’s als ‘Undercover in Nederland’. Zijn journalistieke werk kenmerkt zich door een gedurfde en onthullende aanpak, waarbij hij regelmatig onderwerpen aansnijdt die gevoelig liggen in de samenleving.

In zijn televisiecarrière heeft Alberto Stegeman diverse onderscheidingen en nominaties ontvangen, waaronder de ‘Gouden Televizier-Ring’. Zijn vermogen om complexe zaken op een begrijpelijke manier te presenteren heeft hem een breed publiek opgeleverd. Buiten de televisiewereld is hij ook actief als schrijver en spreker.

Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke ervaringen en professionele inzichten, en hij deelt vaak zijn visie op de rol van journalistiek in de moderne samenleving. Hij spreekt over de uitdagingen van undercoverjournalistiek, de impact van social media op nieuwsverspreiding, en de ethische dilemma’s waarmee journalisten geconfronteerd worden.

Alberto Stegeman is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een inspirerende en motiverende spreker die zijn publiek aan het denken zet en uitdaagt. Met zijn lezingen biedt hij een uniek perspectief op de wereld van de onderzoeksjournalistiek, waardoor hij een onmisbare aanvulling is voor elk evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Alberto Stegeman

Schrijf een review

Video met Alberto Stegeman

Meer informatie & boekingen

Alberto Stegeman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Alberto Stegeman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers