Ardie van Beek a.ka. FUNKERMAN

Hij is samen met Fedde Le Grand en producer Raf Jansen één van de oprichters van Flamingo Recordings. Hij haalde diverse keren de hitlijsten met zijn nummers. In 2005 stonden zijn singles Rule the Night en The One bovenaan de club charts. In 2007 haalde hij de reguliere hitlijsten met Wheels In Motion, het nummer was een samenwerking met Fedde Le Grand onder het alias F to the F. Dat jaar haalde hij de internationale hitlijsten met Speed Up, dat werd gezongen door Ivan Peroti. In 2008 werd een van zijn mixen, Girls van de Sugababes, gebruikt in een commercial van Boots UK. Dat jaar verscheen ook 3 Minutes To Explain.

In 2011 tekent hij een exclusieve publishing overeenkomst met Sony/ATV Music Publishing en startte hij samen met Raf Jansen het independent platenlabel Can You Feel It Records. Zijn samenwerking met DJ Hardwell en Ivan Peroti (Where Is Here Now) siert begin 2015 op het debuut artiestenalbum van Hardwell – United We Are. Funkerman staat bekend om zijn opzwepende sets en briljante producties. Hij word nog steeds gezien als één van de gronzleggers van de hedendaagse house scene en tourt nog onverminderd over de gehele wereld.

Internationale top dj’s als spreker

Nederlandse dj’s en producers zijn een succesvol exportproduct, goed voor € 53 mln omzet. In de slipstream gaan ook grote dancefeesten vaker de grens over.

– Hoe krijg je internationaal succes?
– Hoe bereik je de top?
– Hoe ziet een dj zichzelf als merk?
– Hoe gaat een dj om met het hectische bestaan?

Ardie van Beek a.ka. FUNKERMAN spreekt graag over:

Ardie van Beek a.ka. FUNKERMAN boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ardie van Beek a.ka. FUNKERMAN. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21