Veel mensen zullen Ad Visser kennen als de populaire presentator van het legendarische AVRO-televisieprogramma Toppop, waarin zelfs de grootste internationale artiesten graag hun opwachting maakten. Ook zijn radioprogramma Superclean Dreammachine verwierf een cultstatus. Maar deze creatieveling is van vele markten thuis en omschrijft zichzelf tegenwoordig als ‘multimedia performer’. Hij presenteert niet alleen, maar schrijft en musiceert ook, en timmert aan de weg met diverse gedurfde projecten. Gezelschappen die Ad Visser inhuren, gaan in zee met een presentator en spreker die hen zal verrassen en prikkelen.

Creatief programmamaker en producent
In de loop van een lange televisie-carrière is Ad Visser betrokken bij tal van programma’s, zowel voor als achter de schermen. Hij presenteert, schrijft en bedenkt. In de jaren zeventig van de vorige eeuw wordt het door hem bedachte en geproduceerde project ‘Zing je moerstaal!’ een groot succes. Zowel zijn presentatietalent als zijn muzikale prestaties vallen in de prijzen. Zo ontvangt Ad Visser in 1980 naast de Zilveren Harp ook het Zilveren Oog.

Bijzondere projecten
Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw legt hij zich steeds meer toe op niet-alledaagse multimedia projecten. Het eerste is Sobrietas, een combinatie van een door Visser geschreven sciencefiction-roman met een gelijknamig album met door hem gecomponeerde synthesizermuziek, en wordt een internationaal succes. Vervolgens is Ad Visser betrokken bij een presentatie ter introductie van de Mac-computer in Nederland. Daarop volgen nog vele spraakmakende projecten, waaronder Hi-Tec Heroes, The Talkinghead Experience, The Sensitive Car, Brainsessions en Ad Visser’s Kamasutra Experience. Daarnaast bedenkt en produceert Visser onder meer het album ‘Natuurlijk Nederlands’, waaraan voorstaande Nederlandse artiesten meewerken, en treedt hij op als singer-songwriter.

Ad Visser is te boeken als spreker en presentator. Het mag duidelijk zijn. Met Ad Visser haal je niet de eerste de beste spreker in huis maar iemand die in 2000 is uitgeroepen tot ‘presentator van de eeuw’, een spiritueel man die uitdagende ‘leef- en leermethoden’ heeft ontwikkeld.

 

Wilt u Ad Visser boeken als gastspreker of dagvoorzitter ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

© Quality Bookings – Almere

Ad Visser spreekt graag over:

Ad Visser boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ad Visser. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21