Spreker: ZOEY IVORY MISS NEDERLAND

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Zoey Ivory boeken als spreker

Zoey Ivory is een bekend Nederlands model en is ook te boeken als spreker of presentator voor een variëteit aan evenementen. De winnares van Miss Nederland 2016 koppelt haar grote schoonheid aan een nuchtere levensinstelling en is hierdoor zeer geliefd bij het Nederlandse publiek. Bedrijven en organisaties boeken haar daarom graag voor lezingen en andere bijeenkomsten.

Zoey Ivory wordt geboren in 1994 als Zoey van der Koelen. Al op jonge leeftijd wordt ze op straat gescout. Uiterlijke verzorging is dan al haar grote passie, dus een carrière als model is voor haar een vanzelfsprekendheid. Een typisch model is ze overigens bepaald niet, want naar eigen zeggen is ze het meest trots op haar innerlijk en houdt ze van junkfood zoals pizza en frikadellen.

Model Zoey Ivory inhuren: wat is haar achtergrond?

Voordat ze als model aan de slag gaat, houdt ze zich voornamelijk bezig met dansen en acteren. Na een auditie belandt ze op elfjarige leeftijd bij het Lucia Marthas Institute of Performing Arts, waar ze haar grote passies zeven jaar lang najaagt. Deze ervaring komt haar goed van pas bij haar latere werkzaamheden als model, omdat ze elementen zoals bewegen en poseren uitstekend beheerst.

Haar carrière als model start dan ook voortvarend en in de loop van de tijd krijgt ze steeds meer mooie klussen aangeboden. Ze schopt het zelfs tot de FHM 500: de prestigieuze lijst met de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland. Haar ster is rijzende, maar zelf blijft ze nog altijd nuchter. De diversiteit van het werk is wat haar met name aanspreekt.

Miss Nederland Zoey Ivory boeken als spreker

In 2016 krijgt haar loopbaan een enorme boost als zij de Miss Nederland verkiezing wint. De jury verkiest haar boven maar liefst elf andere kandidaten. Volgens Zoey Ivory zelf speelde, naast haar prachtige uiterlijk, ook haar innerlijk een grote rol bij de uitverkiezing. Haar humor en nuchtere levensinstelling maken haar immers het ideale visitekaartje namens ons land.

In 2017 neemt zij deel aan de internationale Miss Universe verkiezing. Daarnaast willen veel bedrijven en organisaties haar inhuren als spreker of presentator tijdens evenementen. Bevlogen spreekt zij over onderwerpen zoals dans, modellenwerk, mode, mens en maatschappij. Ook is zij te boeken voor bedrijfsopeningen en andere bijeenkomsten.

Contact opnemen met Zoey Ivory

Wilt u Zoey Ivory ook inhuren als presentator of spreker voor uw mode-evenement, bedrijfsopening of andersoortige bijeenkomst? U kunt dit bekende Nederlandse model boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

ZOEY IVORY MISS NEDERLAND boeken

Voor prijzen het inhuren van ZOEY IVORY MISS NEDERLAND kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen ZOEY IVORY MISS NEDERLAND, boeken ZOEY IVORY MISS NEDERLAND, inhuren ZOEY IVORY MISS NEDERLAND, lezing ZOEY IVORY MISS NEDERLAND, workshop ZOEY IVORY MISS NEDERLAND, dagvoorzitter ZOEY IVORY MISS NEDERLAND, keynote ZOEY IVORY MISS NEDERLAND, boekingskantoor ZOEY IVORY MISS NEDERLAND, huren ZOEY IVORY MISS NEDERLAND, ZOEY IVORY MISS NEDERLAND contact, ZOEY IVORY MISS NEDERLAND adres