Spreker: Tom Jessen

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Tom Jessen is een uniek, verbaal talent. Hij heeft gewerkt voor Veronica en is nu de stem en het gezicht van het dagelijkse ochtendprogramma op L1. Hij weet het publiek voor zich te winnen met zijn charme en grote kennis van zaken. Tom is goed geïnformeerd op het gebied van media, wetenschap, economie, cultuur en sport. Hij is jong, scherp, energiek en journalistiek onderlegd. Als gastheer heeft hij een feilloos gevoel voor wat er leeft onder publiek en gasten. Tom Jessen is te boeken als dagvoorzitter, presentator, discussieleider of als gastspreker. Maar ook een presentatie op maat behoort tot de mogelijkheden.

– Ondernemerschap
Thema: innovatie, ondernemen, het nieuwe werken
Hoe positioneer je jezelf als jonge, startende ondernemer in een turbulente markt? Welke kansen liggen er en wat zijn de valkuilen? Met eigen voorbeelden en confronterende praktijkvoorbeelden helpt Tom jonge starters op weg.

Wilt u Tom Jessen inhuren voor uw bijeenkomst? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers voor aanvullende informatie.

Tom Jessen boeken

Voor prijzen het inhuren van Tom Jessen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht