Spreker: Robert de Vries

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Robert de Vries is één van Nederlands meest geboekte cabaretiers tijdens zakelijke evenementen. Met zijn uptempo shows verzorgd hij al meer dan 10 jaar minimaal 100 shows per jaar voor de meest uiteenlopende bedrijven. Omdat hij al bij honderden bedrijven in de keuken heeft gekeken, weet hij als geen ander hoe een zakelijke boodschap verwerkt moet worden in een show.

Hoe ziet zijn show eruit?

Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magie en cabaret bij elkaar. Een 30 minuten durende uptempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten. Geen kisten, kasten en flauwe doekjes, maar een eigentijdse energizer! De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van het programma. Voor de magische effecten gebruikt Robert alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven.

Wie gingen u voor?

Rabobank, Bruynzeel Keukens, ProRail, Bataviastad, Ciber, TMF Group, Philips, HetParool, TNT Post, McAfee, Acer, Ministerie van Defensie, Grundfos, ABN Amro, Autoriteit Financiële Markten, Range Rover, ING, Telefgraaf, Bomenwacht, Performa, Het Functioneel Parket, en nog vele andere…..

Bijzonder dagvoorzitterschap

Als dagvoorzitter is Robert zeer veelzijdig. Niet alleen is hij innemend, vlot, en vlijmscherp. Als dagvoorzitter is hij ook warm, oprecht en geïnteresseerd in de deelnemers. Uniek voor zijn presentatiestijl is de hoge mate waarin hij het publiek betrekt bij de onderwerpen. Hij leidt uw evenement of congres in goede banen. Door zijn improvisatietalent lost hij elke ongewenste situatie in het programma professioneel op.

 

Robert de Vries boeken

Voor prijzen het inhuren van Robert de Vries kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht