Rick Brandsteder

Prijs indicatie
Prijs op aanvraag

Categorieën

Spreker: Rick Brandsteder

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Rick Brandsteder boeken als spreker

Rick Brandsteder is een bekende televisiepersoonlijkheid die ook is te boeken als presentator voor uiteenlopende soorten evenementen. Zijn sympathieke uitstraling en ruime televisie-ervaring maken hem de ideale spreker voor verschillende doelgroepen. Bedrijven en organisaties huren hem dan ook regelmatig in voor de presentatie van seminars, congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Rick Brandsteder wordt in 1984 geboren als oudste zoon van de populaire televisiepresentator Ron Brandsteder. Na het afronden van de Havo begint hij een studie Entertainment Management aan RSG Broklede. Gedurende zijn studietijd verricht hij regelmatig modellenwerk en doet hij daarmee de nodige ervaring op voor de camera.

Rick Brandsteder inhuren als presentator

In 2005 treedt hij in de voetsporen van zijn vader en begint hij zijn carrière als presentator op televisie met het kinderprogramma Kinderrecords bij SBS 6. Al snel volgt de presentatie van diverse televisieshows. Zo presenteert hij onder meer het Bingo-deel van de spelshow Lingo en is hij wekelijks te bewonderen in de Sponsorloterijshow van Talpa.

In 2007 trekt hij naar RTL 4 en is hij veelvuldig te zien in het televisieprogramma Sponsor Bingo Loterij: de Winnaars. De sympathieke televisiepresentator verrast de winnaars elke zondag met fraaie prijzen en steelt de harten van vele Nederlanders met zijn enthousiaste wijze van presenteren. Al snel boeken vele bedrijven hem als spreker voor de presentatie van evenementen.

Televisiepresentator Rick Brandsteder boeken voor evenement

De ster van de televisiepresentator blijft hierna alleen maar verder rijzen. Hij breidt zijn curriculum vitae uit met diverse goed scorende kookprogramma’s op RTL 4 en RTL 5 zoals Wie is de Chef? en Ik kom bij je eten. In 2009 presenteert hij daarnaast Ibiza 24/7 en in 2011 neemt hij deel aan Wie is de Reisleider? Hierna presenteert hij bij SBS6 samen met zijn vader De Showbizzquiz.

In 2015 maakt RTL 5 bekend dat Rick Brandsteder een vast gezicht van de televisiezender wordt. In 2015 doet hij mee aan Wie is de Sjaak? en presenteert hij met collega Nicolette Kluijver de spelshow Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben. In 2016 is de presentator samen met Yolanthe Sneijder-Cabau te zien in De Nationale Sextest 2016.

Contact opnemen met Rick Brandsteder

Wilt u Rick Brandsteder ook boeken als presentator voor uw congres, bedrijfsopening of zakelijke evenement? U kunt deze enthousiasmerende spreker inhuren door contact op te nemen met Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Rick Brandsteder boeken

Voor prijzen het inhuren van Rick Brandsteder kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Rick Brandsteder, boeken Rick Brandsteder, inhuren Rick Brandsteder, lezing Rick Brandsteder, workshop Rick Brandsteder, dagvoorzitter Rick Brandsteder, keynote Rick Brandsteder, boekingskantoor Rick Brandsteder, huren Rick Brandsteder, Rick Brandsteder contact, Rick Brandsteder adres