Spreker: Richard Bottram

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Geconfronteerd met het verschrikkelijke nieuws dat zijn verloofde Elise aan longkanker leed, verkocht Richard Bottram zijn bedrijf en ging dag in dag uit voor zijn vriendin zorgen. Nadat Elise in 2005 overleed kwam Bottram tot een ongekende prestatie: om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker liep hij 365 marathons in evenzoveel dagen.

U kunt Richard Bottram inhuren als spreker. Hij kan als geen ander vertellen over verlies, verdriet, doorzettingsvermogen en toewijding.

Overlijden
Na het overlijden van zijn vriendin staat het leven van Bottram honderd procent – en onbetaald – in het teken van de strijd tegen kanker. Voor deze strijd richtte hij de stichting Marathon 365 op.

Het doel van de stichting is een wereld waarin kanker niet langer een levensbedreigende ziekte zal vormen. Om dit te bewerkstelligen organiseert Marathon 365 evenementen die gericht zijn op bewustwording en het bevorderen van de kwaliteit van leven voor mensen die lijden aan de ziekte.

Dagelijks een marathon
In 2006 en 2007 organiseerde Bottram Run Against Cancer. Bijna dagelijks liep hij een jaar lang een marathon. Een prestatie die maar weinig mensen voor mogelijk hielden.

Wilt u Richard Bottram boeken als spreker en hem horen praten over zijn ervaringen in de strijd tegen kanker? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Richard Bottram boeken

Voor prijzen het inhuren van Richard Bottram kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht