Spreker: Rens Kroes

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Voedingscoach Rens Kroes is te boeken als spreker over gezonde voeding. Zij geeft adviezen over het aanpassen van voedingspatronen en lifestyle.

Gezonde voeding

Rens Kroes is geboren en getogen in Friesland. Mede dankzij haar ouders, die haar biologische en eerlijke voeding voorschotelen, ontwikkelt zij een passie voor gezonde voeding. Het wordt Rens letterlijk met de paplepel ingegoten. Haar grootvader is de eerste biologische boer in Friesland en haar grootmoeder is een kruidenvrouw. Ook haar moeder is voedingsdeskundige. Tijdens haar puberteit wordt de interesse almaar groter en gaat zij zich er steeds meer in verdiepen.

Hormoontrainer

Rens Kroes heeft een paar inspirerende jaren in New York doorgebracht en is nog met regelmaat in die bruisende stad te vinden. Zij heeft ook enige tijd in een obesitaskliniek gewerkt. Daarna woont Rens in Amsterdam, waar zij een opleiding tot voedingsdeskundige en hormoontrainer volgt. In de hoofdstad adviseert zij als voedingscoach mensen met betrekking tot het aanpassen van hun voedingspatroon en lifestyle.

 

© Quality Bookings – Almere

Rens Kroes boeken

Voor prijzen het inhuren van Rens Kroes kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht