Spreker: Renate Gerschtanowitz-Verbaan

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken als spreker

Renate Gerschtanowitz-Verbaan is een presentatrice en showbizzdeskundige die ook is te boeken als spreker of dagvoorzitter. Als voormalig model en populair videojockey heeft zij een grote naamsbekendheid opgebouwd bij het Nederlandse publiek. Hierdoor is zij een graag geziene gast als spreker of presentator tijdens uiteenlopende soorten evenementen.

Renate Gerschtanowitz-Verbaan wordt geboren in 1979 in Rotterdam. Na de middelbare school gaat zij al snel aan de slag als model en bouwt ze een internationale modellencarrière op. Maar liefst acht jaar lang werkt en leeft ze in wereldsteden als New York, Londen en Sydney en ook woont ze enige tijd in Japan.

Renate Gerschtanowitz-Verbaan inhuren als dagvoorzitter of presentator

Het model is daarnaast te bewonderen in verschillende grote tijdschriften en commercials. Als spreker weet ze tijdens een lezing boeiend te vertellen over deze prachtige periode in haar leven. In 2004 eindigt ze bij een auditie voor een nieuwe TMF-VJ bij de drie finalisten. Tijdens de TMF Awards datzelfde jaar wordt ze door het publiek verkozen tot winnaar en daarmee de nieuwe Videojockey.

Hier begint haar rijke carrière als presentatrice. Ze presenteert het studioprogramma Play en bezoekt voor het reisprogramma Travelfacts alle hotspots in Europa. In het televisieprogramma Modelfacts gaat ze op zoek naar het nieuwe Nederlandse topmodel en ook presenteert ze twee keer de TMF Awards. Later is ze dagelijks op de buis met het live-programma Reaction, waarin verschillende bekende gasten en muzikanten aanschuiven.

Presentatrice Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken als spreker

In 2006 maakt Renate Gerschtanowitz-Verbaan de overstap van TMF naar RTL Nederland. Bij deze televisiezender presenteert zij onder meer programma’s zoals de Nederlandse versie van Beauty & The Nerd, RTL Travel’s Hotlist, Revenge of the Nerds, Lost in Tokyo en het enerverende reisprogramma RTL Travel: Adrenaline.

Ook verwerft ze bekendheid als presentatrice van het populaire modeprogramma Project Catwalk en Daten in het donker. In 2009 maakt ze de overstap naar NET 5 en presenteert ze titels als Secret Story en Beat the top designer. Vanaf 2012 schuift ze aan bij SBS 6 als showbizzdeskundige in Show Vandaag en Show Laat. Daarnaast treedt ze in de tussentijd regelmatig op als spreker, dagvoorzitter en presentatrice tijdens een variëteit aan bijeenkomsten en evenementen.

Contact opnemen met Renate Gerschtanowitz-Verbaan

Wilt u Renate Gerschtanowitz-Verbaan ook inhuren als dagvoorzitter, presentator of spreker tijdens uw bedrijfsopening, congres of zakelijke bijeenkomst? U kunt deze populaire presentatrice boeken door contact op te nemen met Quality Bookings. Graag bespreken wij vrijblijvend de vele mogelijkheden met u.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken

Voor prijzen het inhuren van Renate Gerschtanowitz-Verbaan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Renate Gerschtanowitz-Verbaan, boeken Renate Gerschtanowitz-Verbaan, inhuren Renate Gerschtanowitz-Verbaan, lezing Renate Gerschtanowitz-Verbaan, workshop Renate Gerschtanowitz-Verbaan, dagvoorzitter Renate Gerschtanowitz-Verbaan, keynote Renate Gerschtanowitz-Verbaan, boekingskantoor Renate Gerschtanowitz-Verbaan, huren Renate Gerschtanowitz-Verbaan, Renate Gerschtanowitz-Verbaan contact, Renate Gerschtanowitz-Verbaan adres