Spreker: Monique Kalkman

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Viervoudig Paralypisch kampioene Monique Kalkman is de enige atlete die tijdens de Paralympische Spelen met twee verschillende sporten goud wist te winnen. Kalkman lukte het bij het tafeltennis en rolstoeltennis. Tijdens haar sportloopbaan plande zij een succesvolle internationale marketingcarrière. U kunt Monique Kalkman inhuren als spreker.

Dwarslaesie
Kalkman kreeg op 14-jarige leeftijd kanker en hield daar een dwarslaesie aan over en belandde in een rolstoel. Vijf jaar later, tijdens de Paralympische Spelen van 1984 in Stoke Mandeville won ze bij het tafeltennis een gouden en bronzen medaille. Bij de volgende twee spelen won ze nog eens twee gouden medailles en een zilveren plak.

Vervolgens ging ze zich concentreren op rolstoeltennis en tijdens de Paralympische Spelen van ’96 in Atlanta won ze zilver in het enkelspel en goud bij het dubbelen. Een unieke prestatie. In 1997 stopte ze met haar tenniscarrière en ging golfen.

Bedrijfsleven
Ze ging fulltime voor haar voormalig sponsor Medical Care werken, waar zij diverse managementfuncties bekleedde. In 2007 ging ze als manager innovatie en participatie werken voor Welzorg, Nederlands grootste leverancier van hulpmiddelen voor mensen met een fysieke beperking.

Tijdens haar lezingen vertelt Kalkman over de belangrijke lessen die zij leerde door haar ziekte, tijdens haar sportcarrière en haar maatschappelijke loopbaan. Ook laat ze zien wat de kracht is van een ondernemende en positieve geest.  Wilt u Monique Kalkman boeken als spreker? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Monique Kalkman boeken

Voor prijzen het inhuren van Monique Kalkman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht