Spreker: Martijn Krabbé

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Martijn Krabbé boeken als spreker

Martijn Krabbé is een bekende radio- en televisiepersoonlijkheid die ook te boeken is als dagvoorzitter of spreker. De ervaren presentator treedt al sinds zijn prille jeugd op als discjockey en presenteert met bravoure grote shows voor een miljoenenpubliek. Met evenveel flair presenteert hij uiteenlopende bijeenkomsten zoals seminars en congressen in het land.

Dat er voor Martijn Krabbé een carrière als spreker en presentator in het verschiet lag, mag eigenlijk geen verrassing heten. Geboren in 1968 als zoon van de bekende acteur Jeroen Krabbé, gaat hij al op zijn 14e aan de slag als radio-DJ. Vanaf 1987 presenteert hij veelbeluisterde radioprogramma’s als De Nationale Top 100, De Mega Top 50, Dancetrax, Nachtwacht en Wereldhits.

Ervaren presentator Martijn Krabbé inhuren

Ook op televisie maakt de nog jonge presentator al snel furore. Zo presenteert hij voor de TROS diverse televisieprogramma’s waaronder Popformule, Ministars en Powerplay. Ook wordt hij een van de presentatoren van Aktua in Bedrijf. In deze programma’s werd al vroeg de basis gelegd voor zijn verdere carrière als televisiepresentator, spreker en dagvoorzitter.

In 1995 maakt Martijn Krabbé de overstap naar RTL. Bij RTL 4 presenteert hij succesformules als de Postcode Loterij Recordshow, In Holland staat een huis en In Holland ligt een tuin. Ook presenteert hij de vierde editie van het waanzinnig populaire Big Brother. In de tussentijd blijft zijn oude liefde de radio trekken en presenteert hij een dagelijks radioprogramma bij Noordzee FM.

Martijn Krabbé boeken als dagvoorzitter of spreker

Tot de grootste successen van de gelouterde televisiepersoonlijkheid behoort de presentatie van grote talentenshows als The Voice of Holland, The Voice Kids, Idols en X-Factor. Wie deze programma’s heeft gezien, is op de hoogte van zijn vlotte presentatiestijl en zijn vermogen om mensen op het podium direct op hun gemak te stellen.

Dit zijn precies de vaardigheden waarmee hij zich nog altijd onderscheidt bij zijn optredens als spreker en dagvoorzitter. Dat Martijn uiteenlopende soorten bijeenkomsten kan presenteren, blijkt wel uit zijn gevarieerde curriculum vitae. Zo presenteerde hij tevens enkele culinaire programma’s en het juridische programma Pro Deo. Ook schitterde hij in 2013 als acteur in de serie De man met de hamer.

Martijn Krabbé: direct contact opnemen

Wilt u Martijn Krabbé inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw bijeenkomst of evenement? Neem contact op met Quality Bookings voor informatie over de voorwaarden of om direct te boeken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Bestel hier uw boeken en dvd's van Martijn Krabbé

Martijn Krabbé boeken

Voor prijzen het inhuren van Martijn Krabbé kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Martijn Krabbé, boeken Martijn Krabbé, inhuren Martijn Krabbé, lezing Martijn Krabbé, workshop Martijn Krabbé, dagvoorzitter Martijn Krabbé, keynote Martijn Krabbé, boekingskantoor Martijn Krabbé, huren Martijn Krabbé, Martijn Krabbé contact, Martijn Krabbé adres