Spreker: Lauren Verster

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Lauren Verster boeken als spreker

Lauren Verster is een gedreven televisiepersoonlijkheid die ook is te boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator. Veel Nederlanders kennen de programmamaakster en presentatrice van haar optredens op televisie, maar daarnaast is zij ook actief op andere terreinen. Zo brengt ze in 2013 een boek uit en presenteert ze regelmatig bijeenkomsten en evenementen.

Lauren Verster wordt geboren in 1980 te ’s-Hertogenbosch en ontwikkelt al op jonge leeftijd een grote liefde voor het televisievak. Tijdens haar middelbare schooltijd werkt ze voor de lokale televisiezender Boschtion, waar ze actief is als (nieuws)verslaggever en tegelijkertijd een jongerenprogramma opzet.

Lauren Verster inhuren als presentator of dagvoorzitter

Na haar middelbare schooltijd trekt ze naar Amsterdam om communicatiewetenschap te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hier bekwaamt zij zich bij lokale en regionale televisiezenders zoals de Regionale Omroep Noord/West tv en de Lokale Omroep Amsterdam verder in vaardigheden zoals filmen, monteren en presenteren.

Haar talent als geboren spreker blijft niet onopgemerkt en al snel wordt ze opgepikt door zenders zoals Nickelodeon en MTV Networks. Hier presenteert ze programma’s zoals De Kids Choice Awards en ontwikkelt ze zich verder als programmamaker. Ondertussen is zij te bewonderen als presentator van 6Pack en is zij een van De Jakhalzen bij de razend populaire televisieshow De Wereld Draait Door.

Presentatrice Lauren Verster: boeken en lezingen

In 2008 maakt Lauren Verster de overstap naar televisiezender Veronica en presenteert ze programma’s zoals Eye Opener, Gezocht: Politie en Lauren Verslaat. Voor dit laatste programma reist ze de hele wereld over en ontwikkelt ze spraakmakende reportages. In 2010 volgt de presentatie van de serie Undercover Boss.

In 2012 stapt ze over naar de AVRO, waar ze diverse succesvolle programma’s presenteert. Zo is de presentatrice onder meer te zien in Fort Boyard, Expeditie Poolcirkel en Atlas. In 2013 verschijnt haar eerste boek: Uit: zuurzoete verhalen over liefdesverdriet. Intussen boeken steeds meer bedrijven en organisaties haar als presentator of dagvoorzitter tijdens congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Contact opnemen met Lauren Verster

Wilt u Lauren Verster ook inhuren als presentator voor uw seminar, congres of andersoortige evenement? U kunt deze ervaren presentatrice inhuren door contact op te nemen met Quality Bookings. Op basis van uw specifieke wensen bespreken we graag de opties met u.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Lauren Verster boeken

Voor prijzen het inhuren van Lauren Verster kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Lauren Verster, boeken Lauren Verster, inhuren Lauren Verster, lezing Lauren Verster, workshop Lauren Verster, dagvoorzitter Lauren Verster, keynote Lauren Verster, boekingskantoor Lauren Verster, huren Lauren Verster, Lauren Verster contact, Lauren Verster adres