Spreker: Kris Verburgh

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

De Belgische arts en onderzoeker Kris Verburgh publiceerde al op 17-jarige leeftijd zijn eerste wetenschappelijke boek. Het voormalig wonderkind verdiept zich in nieuwe trends op het gebied van wetenschap, voeding en geneeskunde en geeft lezingen over filosofie en spiritualiteit. Ook schrijft hij over kosmologie, de evolutietheorie en veroudering.

Jongste auteur
Al van jongs af aan was Verburgh geïnteresseerd in wetenschap en op zijn 17e schreef hij het boek Schitterend! over het universum en de evolutietheorie. Hiermee was hij de jongste auteur van een wetenschappelijk boek voor het grote publiek. Op zijn 21e publiceerde hij zijn tweede boek Fantastisch! over evolutie en neurowetenschappen.

Aan de Universiteit van Antwerpen studeerde Verburgh geneeskunde en studeerde Magna Cum Laude af.

De Voedselzandloper
Op zijn 25e kwam zijn derde boek uit: De Voedselzandoper. In dit boek over afvallen en langer jong blijven, uit Verburgh kritiek op de klassieke voedingsdriehoek. Het VIGEZ, de overheidsinstantie die de voedingsdriehoek promoot, nam afstand van het boek, maar diverse gerenommeerde artsen verdedigden zijn beweringen. Mede door dit laatste boek werd Verburgh verkozen tot De Belangrijkste Belgen van 2012.

Verburgh heeft verschillende opiniestukken geschreven voor onder andere NRC, de Volkskrant, De Morgen en Gazet van Antwerpen. Ook trad hij op in radio- en televisieprogramma’s als Noorderlicht, Dit was het nieuws en Pauw en Witteman.

Verburgh geeft regelmatig lezingen over voeding, gezondheid en wetenschap. Wilt u Kris Verburgh boeken als spreker? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Kris Verburgh boeken

Voor prijzen het inhuren van Kris Verburgh kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht