Spreker: Kees Tol

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Kees Tol boeken als spreker

Kees Tol is een Nederlandse televisiepresentator, producer en acteur die ook is te boeken als dagvoorzitter of spreker. Hij raakt bekend door zijn rol in televisieprogramma’s zoals De zomer voorbij en The American Dream, waar hij samen met andere Bekende Nederlanders zoals Jan Smit en Nick en Simon opvalt door zijn sympathieke persoonlijkheid.

Kees Tol wordt geboren in 1982 in Volendam en vervult na zijn middelbare schooltijd uiteenlopende functies totdat hij in 2006 zijn roeping vindt als televisieproducent bij het bedrijf FTV. De televisiewereld blijkt een schot in de roos en hij produceert voor de TROS onder andere de populaire reallifesoaps over Jan Smit en BZN.

Kees Tol inhuren als dagvoorzitter of spreker

Al snel belandt hij zelf voor de camera en gaat hij aan de slag als presentator op radio en televisie. Samen met Fred Siebelink presenteert hij de Sterren.nl TOP 2007, 2008 en 2009 en vanaf 2011 presenteert hij het gelijknamige televisieprogramma op de TROS. Later volgen andere programma’s zoals de Sterren.nl Top 20 en Toffe Gasten.

Zijn grote doorbraak komt als hij in De zomer voorbij aan de zijde van zijn Volendamse vrienden Jan Smit en Nick en Simon vakantie viert en ondertussen tal van bekende Nederlanders ontvangt. Ook schittert hij als gelegenheidsmanager van Nick en Simon in Nick en Simon, The American Dream. Van dit programma volgt ook nog een versie in Zuid-Afrika en in Jamaica. Dankzij zijn televisie-ervaring en spraakmakende persoonlijkheid willen steeds meer bedrijven hem inhuren als spreker, dagvoorzitter en presentator.

Kees Tol boeken als presentator of spreker voor lezing

Ook als acteur timmert Kees Tol in de tussentijd aan de weg. Zo vervult hij gastrollen in de film Zwartboek en series als Onderweg naar Morgen en Rozengeur & Wodka Lime. Tevens speelt hij de hoofdrol in de film Sinterklaas verdwaalt in het grote bos en schittert hij in de serie Verliefd op Ibiza.

Zijn roem wordt nog groter als hij in 2013 meedoet aan het veelbekeken programma Wie is de Mol?, waarin hij uiteindelijk de mol blijkt te zijn. Dat jaar wint hij de Talent Award tijdens het Televizier-Gala en wordt hij ook een van de presentatoren van het programma Show Vandaag op SBS 6. Organisaties die hem boeken als presentator, spreker of dagvoorzitter zijn dan ook verzekerd van een enthousiast en deskundig vakman.

Contact opnemen met Kees Tol

Wilt u televisiepersoonlijkheid Kees Tol ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator? U kunt deze Bekende Nederlander boeken door contact op te nemen met de medewerkers van boekingsbureau Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Wilt u televisiepersoonlijkheid Kees Tol ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator? U kunt deze Bekende Nederlander boeken door contact op te nemen met de medewerkers van boekingsbureau Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Kees Tol boeken

Voor prijzen het inhuren van Kees Tol kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Kees Tol, boeken Kees Tol, inhuren Kees Tol, lezing Kees Tol, workshop Kees Tol, dagvoorzitter Kees Tol, keynote Kees Tol, boekingskantoor Kees Tol, huren Kees Tol, Kees Tol contact, Kees Tol adres