Spreker: Jos Frenken

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Als Emeritus Hoogleraar Seksuologie heeft ‘seksexpert’ Jos Frenken een enorme schat aan kennis. U kunt Jos Frenken inhuren als spreker. Zijn lezingen zijn leerzaam, verbazingwekkend en verrijkend.

Seksuologie
Jos Frenken is Emeritus Hoogleraar van Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), waar hij van 1980 tot 2002 actief was. Daarnaast was hij  Senior Onderzoeker voor het Nederlands Instituut voor Sociaal Seksuologisch Onderzoek (NISSO).

Voor het Ministerie van Justitie bracht hij zijn jarenlange kennis wat betreft seksueel misbruik van kinderen, onder in een overzichtelijke brochure. Ook specialiseerde hij zich in de behandeling van daders van seksueel misbruik.

Als autoriteit op het gebied van seksuologie was hij bovendien getuige-deskundige in strafzaken. Verder werkte hij als docent bij de cursus Zedenzaken van de Rechercheschool in Zutphen.

Wilt u Jos Frenken boeken als spreker? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Jos Frenken boeken

Voor prijzen het inhuren van Jos Frenken kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht